HhH Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nick-ul tau: HhHServer: RPG3Descrierea bugului: Sistemul automatizat de rapoarte contorizeaza asisturile la inchiderea celulelor cand vrea el. Astazi am fost la jail, am facut un asist si nu l-a contorizat dar vad ca la unii membrii gasesc niste asisturi la inchiderea celulelor. Nu stiu care este criteriul dupa care website-ul contorizeaza aceste asisturi la jail.Screenshot(s): Nu e nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peiu S4F Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 @, Mi-a spus KillerFish în felul următor ''Punctele de Assisted jail cells closing se acordă dacă membrul NG a fost în jail la deschiderea celulelor şi la închiderea lor, deci dacă a fost martorul acestor două evenimente. Punctul nu se acordă dacă membrul NG se află în Yard. Punctul se acordă indiferent de poziţia membrului NG în jail, fie că e sus la uşă sau jos la celule.'' La următorul update/restart o să fie inclus și Yard-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HhH Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 @@Peiu S4F, Am fost cand s-au deschis si inchis celulele la biroul de la celule si nu mi-a contorizat punctul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Ar trebui să se rezolve la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.