Jump to content

Noul sezon MotoGP începe prost.

Flowless
 Share

Recommended Posts

jorge-lorenzo.jpg?width=815

Noul sezon din MotoGP va debuta oficial duminică, de la ora 21:00, pe circuitul Losail din Qatar. La clasa regină sunt aceleaşi curiozităţi de anul trecut cu privire la lupta de la vârf. Va reuşi cineva să îi pună piedică lui Marc Marquez şi performantei sale motociclete sau ibericul va câştiga cel de-al treilea titlu consecutiv?

Unul dintre cei de la care se aşteaptă o revenire în lupta pentru titlu este Jorge Lorenzo. Pilotul Movistar Yamaha a comentat într-un interviu pentru crash.net aspecte legate de lupta care va începe duminică. ”Voi intra în acest sezon cu intenţia de a mă lupta pentru titlul mondial, aşa cum am făcut de fiecare dată în cariera mea din MotoGP. Cred că dacă motocicleta va funcţiona bine şi dacă voi rămâne într-o formă fizică bună voi putea să reuşesc asta. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus dublul campion mondial de la Movistar Yamaha.

Problema greutăţii sale a fost pusă şi sezonul trecut, atunci când au existat mai multe voci care au pus randamentul său scăzut pe seama formei fizice proaste. ”Atunci când eşti pilot încerci mereu să finisezi detaliile, să îţi dregi slăbiciunile şi să îţi pui în valoare calităţile pentru a face mai puţine greşeli. Progresul meu în ceea ce priveşte viteza şi explozia a fost greu de îmbunătăţit dat fiind faptul că debutul în MotoGP mi-a adus trei pole-uri la rând. Sigur, la succesul meu de atunci a contribuit şi faptul că motocicleta Yamaha era cea mai bună din competiţie şi că gumele Michelin funcţionau perfect”, a comentat Lorenzo.

„Nu vreau răzbunare, însă de când a venit în MotoGP, Marquez ne-a bătut pe toţi”

Încercând să facă un fel de preview al luptei, probabil tot în patru, din acest sezon, jurnalistul de la crash.net l-a întrebat pe Jorge Lorenzo despre dorinţa de răzbunare pe care ar putea-o avea după ce Valentino Rossi, colegul de la Movistar Yamaha, i-a luat faţa în clasamentul general din sezonul trecut.

”Nu, nu m-a supărat asta”, a spus pilotul spaniol care a continuat: ”Nu sunt un pilot perfect şi nu o să fiu niciopdată, dar cred că am făcut o treabă bună în ultimii ani. Am câştigat două titluri mondiale şi am câştigat curse în faţa lui Rossi, Stoner, Pedrosa şi a altor piloţi rapizi din competiţie. Sigur că am şi fost învins de ei în unele momente, se întâmplă. E ca în fotbal, nu poţi învinge mereu şi asta nu te face neapărat să simţi nevoia de răzbunare. Voi încerca să îl înving pe Marquez, cel care ne-a bătut pe toţi timp de doi ani la rând. De când a intrat în MotoGP nu l-a putut învinge nimeni, dar cred că o pot face dacă vom respecta tot ceea ce ne-am propus”.

Sursa.

MINIM 2 POZE. VOI FACETI TOPICURILE ASTEA PENTRU MODERATOR. TOT S-AU DESCHIS APLICATIILE. TREBUIE SA AVETI MACAR 2 SAPTAMANI DE ACTIVITATE AICI. NU SA DESCHIDETI TOPICURI LA 00:33 NOAPTEA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.