Jump to content

[B-Zone Battle][Winner Chuck]Gyo vs Chuck

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Gyo mai ai de invatat www.youtube.com/tutoriale=photoshop si ivnata!

Tu imi zici mie ca mai am de invatat ma?

Tu d'abea stii sa faci un post,esti ratatu' de 9UP EDY TORRES 100%.

E vai si amar de pielea ta.Esti vai de capu' tau.Nu-mi zice tu mie ca mai am de " ivnatat ".

Invata intai sa scrii,fa-ti temele,fa-l pe tactu' mandru' de tine,si vino dupaia aici,ca daca nu te bate tactu' si nu mai intrii :(

Asta ar fii o bucurie pentru toata comunitatea,dar ti-am zis-o in semn de prietenie,nu ca as vrea sa fim.

1.Ba ai griaj cu Off-topicul si cu limbajul

2.Asta e realitatea MAI AI DE INVATAT!

3.uita-te si tu PUTIN la lucrarea ta si al lui Chuck!

4.P*ost mai esti dar nu mai mori!

Edited by Liverpool

Sincer? Imi e mila de tine,nici sa vorbesti nu stii.Din cate vad la profilu' tau visezi ca ai level 27 si esti in Corleone cu RANK 2.Vise placute :*

EDIT: Dupa ce ca esti dreamer,mai esti si cult.DOVADA:

florinacyo am mai vazut lucrarea asat vian cu ceva nou dak esti bun..multi te voteaza ca esti disigner si ldier PAtern etc..CLOSED PLS!

Edited by Gyo

STOP VOTE !

1.Gyo "limbaju tau" cam lasa de dorit,nu trebui sa-i arati ca esti mai "breaz",lasa-l sa vorbeasca...

2."Boss the Boss" care esti tu,daca esti asa bun si mare "valoros"de ce nu faci tu o lucrare cap-coada,care crezi tu ca e mai buna,ne arati si PSD,si noi o sa ne spunem parerea,si vezi mai usor cu lauda asta a ta ca nu sti nimic asa ca ;)

3.Winner Chuck -> Felicitari >:D<<'>

TOPIC CLOSED !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.