Jump to content

Cum consideraţi acest job? / What do you think about this job?

Share

Hoţ de buzunare / Pickpocketer  

697 members have voted

1. 1. Doriţi acest job în joc? / Do you want to see this job in the game?

Recommended Posts

Nu.

In realitate nu exista jobul "hot de buzunare", poate fura oricine. Mult mai RP ar fi sa poata fura orice jucator, nu sa iti trebuiasca job si atunci cand cel furat suna la 112, sa fie o sansa(care sa depinda de skill) ca hotul sa primeasca wanted. Cu cat ai skill-ul mai mare, se presupune ca poti fura mai subtil, fara ca respectivul sa isi dea seama.

Eu zic ca e buna ideea dar e o problema la acest job . Daca cineva vine cu Infernusul si are si jobul cu skill 5 si zice s-a il vanda , clientul vine cu 1.64kk pretul de D.S. si apoi vanzatorul in loc de [/sellcarto] da [/steal*money*from*beginner ] .

Eu zic ca e buna ideea dar e o problema la acest job . Daca cineva vine cu Infernusul si are si jobul cu skill 5 si zice s-a il vanda , clientul vine cu 1.64kk pretul de D.S. si apoi vanzatorul in loc de [/sellcarto] da [/steal*money*from*beginner ] .

Iti poate fura MAXIM! 1K! Nu iti fura toti banii din mana. Daca e in cazul ala in care spui tu, e cum ar pierde 500$-1k, nu cred ca nu o sa mai isi permita Infernusul pentru 1k maxim...

Iti poate fura MAXIM! 1K! Nu iti fura toti banii din mana. Daca e in cazul ala in care spui tu, e cum ar pierde 500$-1k, nu cred ca nu o sa mai isi permita Infernusul pentru 1k maxim...

Nu intelegi hotul primeste 1k maxim dar clientul nu pierde toti bani ?

Nu intelegi hotul primeste 1k maxim dar clientul nu pierde toti bani ?

Nu! Nu te gandesti ca e ilogic, asa daca cel pradat pierdea toti banii puteau la fel de bine sa ii dea hotului. Daca cineva te fura pe tine poti pierde intre 500-1k maxim! Citeste mai bine descrierea job-ului!

Asta mai lipseste, vine tot fraierul de lvl 5 si imi fura banii.

Dar pana la urma tigania si furtul reprezinta romania, cine a venit cu ideea clar ca are experienta in domeniu, probabil prin spania, italia.

Edited by SubaruWRX

Mie imi place job-ul

PRO.

Da, ar putea sa fie un job unic cel putin eu nu am mai vazut un asemea job pe alte servere.

Ideea e unica ce-i drept, dar consider ca este un job prin care dezavantajezi alti jucatori. Cand ai un job, banii de pe acel job ar trebui sa iti vina de la server, ca de aia este job, nu bani furati de la alti jucatori. Si faza cu Gold nu face decat sa dezechilibreze joburile. Asa puneti si la Trucker, la skill 5 pentru fiecare tura facuta sa iei 500$ + 1 gold, sau la orice job la care ai nevoie de skill.

Edited by Waynee

Ceva diferit de celelalte servere. Felicitari pentru munca pe care o veti depune in realizarea acestui minunat job.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.