Jump to content

[B-ZONE TV] - How to be a real human

Nowerbach ZEW
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: How to be a real human
Gen: Inspirational
Data: 03.04.2015
Scurta prezentare: Este un mini-proiect al meu despre cum am putea scapa de ura/invidia/suferintele ce domina pe serverele RPG in acest moment.

Consider ca daca ne-am ajuta toti intre noi, cu un sfat, cu o vorba buna, cu un drum, cu orice, fara a vrea nimic in schimb, decat un simplu "multumesc" ce ne-ar umple de bucurie, ar fi mult mai frumos si ar fi o placere sa joci pe B-Zone. Edit-ul nu este cel mai bun pe care l-ati vazut, era seara, eram obosit, plus ca nu am mai umblat prin Vegas de ceva vreme. Mai multe detalii aveti in descrierea de pe youtube. Sper sa intelegeti ceva din el. Astept pareri si comentarii, fie ele pozitive sau negative. Mentionez ca NU VREAU SA OFENSEZ PE NIMENI, vreau doar sa avem un joc cat mai placut. Vizionare placuta si va multumesc frumos pentru atentie!
Link:

@@paulyks, e parerea ta, prietene. La ce te referi cand spui "Arunci un bănuț și vrei să fie totul mediatizat"? Nu m-am dus la spawn ca sa le dau bani, nu am dat decat 300$ celui care s-a bagat cu tiru'-n apa. Am vrut doar sa va arat ca se poate sa fim si altfel, nu doar cu aere si suferinte in cap. Salut!

Edited by Nowerbach

@, Felicitari pentru gesturi. Am incercat si eu sa fiu mai darnic, dar cand incerci sa iei pe cineva in masina ca sa-l duci undeva si te da jos, te gandesti ca nu prea merita.

@@paulyks, Nu stiu ce sa zic, poate a vrut doar sa dea un exemplu. Cat despre acel clip, l-am vazut si eu in urma cu ceva timp, m-a emotionat la maximum...

Edited by Officer Gabi

@, ai vrut doar să câștigi compasiune mai mult decât trebuie. Ai ajutat niște playeri, foarte bine. Dar modestia ta nu ți-a permis să nu te lauzi și să exprimi falsitate.

Un exemplu recent e acesta.

Macar clipuri de genul decat zei cu manele pe fundal care se filmeaza la war.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.