Manuel Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Nume: Manuel Varsta: 14 Ce problma ai?: Unitatea ma seaca la culme O scurta descriere a situatiei: Cand ma joc samp sau alte jocuri mii se blocheaza pc si si ticaie ceva in unitate parca ar avea arcuri si isi da restart Screenshot: - nu pot face ca isi da rr Ce versiune de windows ai: Windows XP Professional SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Am patit si eu de 2 ori treaba asta... si in ambele cazuri a fost de vina sursa. Acum nu stiu ... daca e si la tine la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Si eu cred ca e tot de la sursa, cu fosta mea sursa cand aveam multe kkt-uri deschise avea tendinta sa se reseteze ... acu' ca mi-am luat o sursa MAI PUTERNICA nu mai face asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Sursa sau pasta procesor , sau hard supra incalzit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 salu mai pune niste coolere sau cel mai sigur cum a zis si bastard pasta;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreysnk Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Daca iti caraie iti atinge cullerul in unitate si mie mi se mai intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.OnlyMe Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 1) Poate fii de vina sursa. Cumpara alta noua ( nici nu e prea scumpa.. ) 2) Mai pune Coolere, si mie mi s-a restartat cand era cald, are o temperatura setata sa se restarteze ( ca sa scada riscul de a se arde.. ) 3) Poti sa setezi temperatura de restartare a PC-ului. Intrii in setari si setezi temperatura maxima la care se restarteaza ( dar nu te sfatuiesc.. e o mare probabilitate sa se arda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts