Jump to content

Intrebare limbaj vulgar pe /c

BaCsTaBeRR

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut ,am o intrebare ,si as vrea sa raspunda doar cine are experienta in situatii de genul ,m-am certat cu cineva pe chat-ul clanului si l-am injurat destul de grav ,aceasta greseala se pedepseste cu Faction Warn ,sau doar clan warm ? Am auzit diferite pareri cum ca s-ar primi ba av la factiune ,ba fw ,ba cw ,si as vrea sa aflu mai multe pareri .
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: -

Nu ar avea de ce sa te sanctioneze la factiune din moment ce s-a petrecut pe chatul clanului. Te sanctioneaza liderulcu un clan warn/2/ demitere depinde de cum considera el. Adica asa mi se pare normal, nu vad de ce ai lua sanctiune in factiune intr-o astfel de situatie. Daca era pe orice alt chat si nu-ti permitea persoana respectiva, putea sa te reclame si sa fi sanctionat in factiune.

PS. La o intrebare de genul acesta cu certitudine doar adminii ar putea sa-ti raspunda, eu am luat-o dupa urmatoarea logica: S-a petrecut in cadrul clanului, il sanctioneaza liderul, daca era pe alte chatu-uri (cum am zis si mai sus) poate fi raportat la factiune sau la admini.

Cei care au avut parte de o experienta d acest gen nu cred ca sunt atat de multi, pentru ca: 1. Trebuie sa ai un llimbaj exemplar, tine de bun-simt si de cei 7 ani ai tai de acasa. Daca omul iti permite hai ca va mai "alintati" voi in gluma, dar nicidecum nu jignesti o persoana care nu-ti permite si ar trebui sa nu mai ai astfel de scapari nervoase ca nu ajungi nicaieri; 2. Un clan ar trebui sa fie un colectiv unit, mai sunt certuri, dar putini sunt care se afla intr-o circumstanta ca a ta (De aceea nici nu cred ca ti-a raspuns nimeni, tinand cont ca ai vizualizari la topic).

Un ultim lucru' si al doilea cel mai important din acest post - dupa raspunsul la intrebarea ta - este ca: Ai gresit, cere-ti scuze. Nu fii orgolios, este o vorba: Am gresit, plec capul si imi cer scuze; am dreptate, trec peste tot si toate. Crezi ca eu n-am avut greseli? Ma rog nu de acest gen (insa e greseala)? Omul e predispus la greseli, uneori chiar ti se intampla sa-ti scape ceva si sa realizezi c-ai incalcat regula x. Dar cere-ti scuze si de cele mai multe ori se rezolva. Un lucru la fel de important e sa nu ti faci un obicei din a reclama, deoarece nu-ti faci dusmani.

O zi buna!

@,Mersii de sfat Jack ,faza e ca el a inceput sa imi vorbeasca urat ,dar nu stau aici sa dezbat acest subiect am vrut decat sa stiu daca se sanctioneaza la factiune ce se petrece pe chat-ul clanului ,si se pare ca pana la urma am primit si FactionWarn cu toate ca mai multe persoane mi-au spus ca nu se sanctioneaza cu Fw ,asta e ,eu atat am vrut sa stiu ,o zii buna ! PUTETI DA T/C .

Daca te-ai certat cu cineva din clan si ti-ar face reclamatie se pedepseste cu ClanWarn (CW)

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut ,am o intrebare ,si as vrea sa raspunda doar cine are experienta in situatii de genul ,m-am certat cu cineva pe chat-ul clanului si l-am injurat destul de grav ,aceasta greseala se pedepseste cu Faction Warn ,sau doar clan warm ? Am auzit diferite pareri cum ca s-ar primi ba av la factiune ,ba fw ,ba cw ,si as vrea sa aflu mai multe pareri .

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: -

Poti sa-i zici si de tot familionu', daca esti sanctionat, esti in interiorul clanului.

@,Mda ,se pare ca toate parerile care mi s-au zis ca nu se ia fw ,tot am luat fw ,acum sper sa iau fw clear, este bataie de joc sa se ia fw pentru ce s-a intamplat pe clan..

@ nu are voie sa-ti dea FW pentru ce s-a intamplat pe clan, eu am facut o reclamatie si nu ia dat FW, si mie mi-a facut unul, si nu mi-a dat FW, post lui Toxic, ca oricum e noob.

@, Vorbeste cu liderul si roaga-l sa intrebe adminii superiori, adim 4/5/6. Nu se ia fw pentru asa ceva. Eu am vorbit in trecut cu supervizorul RPG, Vinnie, pentru ca imi luase un distrus neamurile la rand, morminti, alea, alea. Copii, ce sa le faci. Revenind, Vinnie a spus ca poate fi sanctionat in interiorul clanului, altceva nu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.