Jump to content

EdiRoLe~Creation

ediL1kkk
 Share

Recommended Posts

Sper ca ma mai stiti si o sa ne intelegem cu totii bine ... am revenit pe b-zone ... pentru inceput am sa va arat 2 signature :

1.54775288043453767039.png

2.82691050534890138890.png

cLau cea de a 3a este signature adica prima :P multumesc pt apreciere

Gladus stii ca ce am facut nu am facut ca sa te jignesc doar ca sa iti dau un sfat ! plus ti-am facut intr-un loc particular nu ti-am facut pe b-zone si nu e comunitatea ta ca sa plec :) ok in fine nu vreau sa ma cert !

Edited by EdiRolE

cLau cea de a 3a este signature adica prima :P multumesc pt apreciere

Gladus stii ca ce am facut nu am facut ca sa te jignesc doar ca sa iti dau un sfat ! plus ti-am facut intr-un loc particular nu ti-am facut pe b-zone si nu e comunitatea ta ca sa plec :) ok in fine nu vreau sa ma cert !

Nu uita ca ai furat gifturile facute de florinacyo si ti-ai dat drept de autor + ca ai facut rip de multe ori.

Edited by gLaDuS

Gladus mai lasal si tu in pace. Mai bine iti vezi de treaba ta

Din cate vad eu nimeni nu te-a bagat in seama + cred ca te-a pus edirole sa-i iei apararea.Si tu nici nu stii despre ce e vorba.

Asta a fost ultimu post.Gata.

Deci pot sa iti zic de acum, ce ai tu la signature este RIP. RIPPERS MOST DIE !

@OFF Si eu sunt de acord cu plecarea ta de pe B-Zone Community.

Idem Luigi. + O sa-si dea seama singur de ce a gresit.

ON: In legatura cu creatia.Textu ala zici ca e pus la "Costanta" fatsa de render :|,si e si cam mare.Si aia in dreapta,vrea sa fie o incercare de lumina ? Nu ? /:)

Da asa este incercare de lumina :). Va multumesc foarte mult ca ... ma aparati vad ca nu toti sunteti asa ;) si + signature este facuta de catre niste designeri pt mine pe un forum englez nu este rip ... !:)

Eram foarte sigur ca vei zice asta ;) deacea am si salvat ca format psd

Cea cu van persie :

http://www.girlshare.ro/1096858.4

Cea cu gabi :

http://www.girlshare.ro/1096860.6

Ai dreptate a 2a am folosit mai multe texturi am lucrat la render mult am facut si ceva lucru manual cu brush,clear...

La prima doar texturi ... si foarte putin lucrat la render !

Eu zic sa te lasi de rip sau sa pleci odata de pe b-zone community.

Deci mai but(scz de exprimare) crezi ca noi nu ne dam seama dintre un incepator ca tn si o creatie buna ca aia.Deci sa stii ca nu fraieresti pe nimeni mai piciule.Asa ca pleaca de pe b-zone si lasa-ne pe noi in pace ca navem chef de ripperi imputiti ca tn.

Psd-uri ca alea am gasit pe net pffff nici nu stiu cate.Si pt cultura ta(care nu o ai) ar trebui sa stii ca psd0urile care sunt pe net sunt puse ca sa inveti din ele nu ca sa faci rip.

Edited by gLaDuS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.