Jump to content

[B-Zone TV] ~ Dyablox Story

MaDoXxX TV
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Dyablox Story

Gen: Drama + Actiune + Putina.Comedie

Data: 10.04.2015

Scurta prezentare: Prima data vreau sa-l salut pe Roshu !! SALUT ROSHU

Intreaga "viata" a lui Dyablox de cand a intra prima data pe server si pana in prezent.

Actiunea incepe la spawn civil, spre examenul auto el se ia la bataie cu 2 playeri obisnuiti care converseaza, isi gaseste un loc de munca ca si sofer pe tir. DUpa o vreme el are nevoie de o schimbare, firma de taxi este solutia, angajandu-se in Los Santos Taxi a si trecut la treaba. O batranica saraca si fara putinta a sunat la un taxi sperand ca cineva sa o aduca acasa, ea venisa de la o pomana urmand ca si ei sa i se faca pomana, deoarece Dyablox cand sa opreasca sa o ia pe aceasta, calca stramb cu masina si intra pe trotuar, intinzand-o pe jos mortal :)) Aceasta a murit pe loc, Nea Mirel era si el de fata. Dyablox a primit 15 ani de inchisoare cu suspendare.

Dupa ce iese din inchisoare, acesta ii viziteaza mormantul batranei urmand ca apoi sa-si caute un loc de munca, a gasit la San Fierro Taxi. De data aceasta a fost mai atent cand a oprit sa ia clientul, in schimb pe centura Bucuresti a dat de o "Sex Bomb" care i-a captat atentia si acesta a intrat in coleziune cu prapastia =)) A urmat ca acesta sa fie concediat deoarece masina era grav avariata, el nu a mai avut bani sa o repare, datorii la primarie, taxe etc. Din banii de somaj el si-a cumparat carton, guma si si-a construit o masina, numindu-se Perrenial, nume propriu. Ajungand la Armata Romana, acesta intra in curte cerand sa vorbeasca cu seful. A spus ca are toate abilitatile unui militar profesionist. Prima misiune a lui a fost un dezastru, alergand hotul si tragand cu arma, ghiciti pe cine a nimerit, nu, nu hotul ci SORA GEAMANA a batranicii moarte acum 15 ani :)) aceasta nu moare din fericire. Dyablox ajuns in consiliul curcanilor si judecat a fost dat afara cu 3000/60 FP. Traversand strada este calcat de, ghiciti ! SORA GEAMANA ranita de focurile armei de mai devreme. Ajuns la San Fierro Police Departament, acesta rugandu-se de lider sa-i acorde o singura sansa si nu va regreta. Echipat de treaba, isi ia masina de politie si se duce la circulatie. Semafoarele erau defecte, trebuia sa dirijeze masinile. ( in acea faza am folosit sunetul lui Garcea din filmul Garcea si Oltenii, VA ROG nu sunati la Copyright :)) ). Seful vazand pe camera cum dirija acesta, a hotarat sa-l scoata din factiune, chiar daca acesta era in perioada de teste. A urmat Las Venturas School Instructors, a fost usor acceptat, liderul PyrOceL. a decis ca este cel mai potrivit om pentru factiunea sa deoarece are "Scoala vietii" si intamplarile avute in trecut sunt demne de LV S.I / Scoala de manevrat arme si furat de portofele LV School instructors are un nou manager, Dyablox cel mai mare rank obtinut vreodata, sta si instruieste instructorii pe MANELE TATAAA !!

Cam aceasta este "scurta prezentare" :D

Link:

@,

@, mersi :*

@, thanks, my brother ;)

@, stiu stiu, ma iubesti, dar nu de fata cu lumea. Cand mi-ai dat scenariul mi-a venit ameteala, era pera sec si am zis sa-l fac eu mai asa, ca pana la urma sofer de tir ai fost si ai calcat babe la greu, nu mai zic fail-urile din roads in SFPD =)) pwp :*

Prima data ma gandisem sa fac cu voce, dar eram si mai comic =)) si o voce nu putea sa faca mai multe personaje, defapt am vocea in partea cu intersectia, eu = garcea, mare diferenta..

Cica la el, " E genial ba, bagatii +1 =)) Eu unul am ras cu pofta, da, si ce daca e istoria mea, tot e amuzant rau =)) Madox gg, ai talent =)) " dar nu baga +1, nabster.

@, mersi !! pwp :D

Stiu ca nu ma poate reclama we, am zis la vrajeala =))) :P

@, :O ce ba :)))

Ce este watermark si ce face ? :-?

Nu sunt cine stie ce adi007 sa fac videoclipuri destepte si ca la carte

@, ooo, pwp.

O sa pun unul mai Texan :))

Am inteles bre :*

@, mersi frumos.

Ai postat pentru +1..

Acelasi mesaj tuturor. Ha.. :P

Bun baiat ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.