InTeX12 Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Salut, am si eu o problema, nu imi mai stiu pinul la cont, ce pot face sa il aflu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Postezi la Account Problems (ex. http://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/pentru RPG 1 ) și un admin de pe respectivul RPG te va ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Specifica serverul pe care joci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Postezi la Account Problem ( indiferent de serverul pe care joci ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL RETRAS Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Salut, am si eu o problema, nu imi mai stiu pinul la cont, ce pot face sa il aflu? Postezi la Account Problems (ex. http://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/pentru RPG 1 ) și un admin de pe respectivul RPG te va ajuta. Nu o sa-l ajute nimeni, o sa spuna ca nu se ocupa de parolele uitate, conturile sparte, si ca daca citea regulamentul stia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Nu o sa-l ajute nimeni, o sa spuna ca nu se ocupa de parolele uitate, conturile sparte, si ca daca citea regulamentul stia. Dacă într-adevăr este contul lui şi poate demonstra acest lucru, cel mai probabil va fi ajutat. Apropo, încearcă să contactezi un admin (care cel mai probabil te va trimite tot la Account Problems). Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Posteaza la Accounts Problem server x, spune ca ti-ai uitat pin-ul de la cont si iti vor da un e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.