Jump to content

Problema - lag

eB xDarks
 Share

Recommended Posts

Nume: KazuyaxD
Ce problema ai?: Am lag in GTA San Andreas
O scurta descriere a situatiei: Am o mica problema cu GTA San Andreas, respectiv SA:MP. Configuratia PC-ului meu este aceasta: Procesor Intel Pentium G2020 2.9ghz, 6 GB Ram, Placa video Nvidia Geforce GT 630 2GB DDR3. Am lag in SA:MP pe rezolutia 1440x900 sau mai mari decat aceasta. Precizez ca joc pe Low deoarece pe Medium sau High am lag in anumite locuri indiferent de rezolutie, in schimb pe Low nu am. Incepe sa imi mearga mai nasol, mai ales cand filmez. Moduri care le am:colormod, arme, overdose effects(le-am scos si e la fel).
Screenshot: Nu e nevoie.
Alte precizari: De la ce ar putea fi? Configuratia am inteles ca ar trebui sa duca SA:MP cu modurile alea la o rezolutie mai mare de 1440x900.

cand spui lag te referi la lag-ul din cauza unui internet slab => ping mare sau genul de lag ca iti merge pur si simplu greu ?

ps : lasa-mi pe pm datele teamviewer, am sa incerc sa-ti rezolv problema

@KazuyaxD Ai incercat sa nu mai joci pe rezolutia 1440x900 si sa joci cu alta rezolutie? Uite incearca sa faci setarile astea la GTA si la placa video. http://postimg.org/gallery/39vq1im3o/

Sa bifezi Use the advanced 3D image settings, dupa ce ai bifat dai pe Take me there , dupa vezi la Vertical sync sa fie OFF, dupa ce l-ai pus OFF dai pe Apply

Edited by FearLLeSS

@@FearLLeSS, da am incercat. Am specificat ca pe alte rezolutii mai mici decat 1440x900 merge, mai mari de la aceasta in sus incepe lagu`, inclusiv 1440x900. Am facut deja vertical sync off, la fel. Referitor la draw distance, nu influenteaza cu nimic la mine cel putin, imi merge la el oricum l-as avea, brightness la fel.

@@FearLLeSS, da am incercat. Am specificat ca pe alte rezolutii mai mici decat 1440x900 merge, mai mari de la aceasta in sus incepe lagu`, inclusiv 1440x900. Am facut deja vertical sync off, la fel. Referitor la draw distance, nu influenteaza cu nimic la mine cel putin, imi merge la el oricum l-as avea, brightness la fel.

Frame Limiter OFF ai pus?

#Ai windows 7 pe x64?

Edited by FearLLeSS

@@KazuyaxD, cand selectezi rezolutia la Gta San Andreas ai la sfarsitul rezolutiei scris x16 / x32 alege x16 si pune cea mai mare rezolutie de acolo.

Verifica ca frame limiter sa fie pe OFF.

Anunta-ma dupa ce ai facut pasii astia si spune-mi cum se misca jocul. E posibil sa ai probleme cu internet-ul daca atunci cand esti in zone mai populate ai problema asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.