Jump to content

Cerere - iMagnific - Avatar

Agent iMagnific
 Share

Recommended Posts

• Nick: iMagnific
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Click
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): -
  • Text: iMagnific
  • Dimensiuni: 150 x 250
  • Alte precizari: Doresc ca în avatar să apară doar acea frumoasă domnișoară, excluzând acea motocicletă. Fundalul il puteți improviza. Lucrarile care imi plac, vor primi + . Spor la ''fotoșopat'', mulțumesc!

PS: Greșisem linkul, mă scuzați.

Edited by Detective iMagnific

@@layzz, Îmi pare rău să-ți spun, dar odată ce am ales o parte dintr-o imagine pe care doresc să mi se lucreze, nu înțeleg de ce ai făcut cu totul altceva din cele precizate de mine. Terifiant..

@@layzz, Îmi pare rău să-ți spun, dar odată ce am ales o parte dintr-o imagine pe care doresc să mi se lucreze, nu înțeleg de ce ai făcut cu totul altceva din cele precizate de mine. Terifiant..

eHaLP1U.png

eHaLP1U.png

Îmi place, nu pot să spun că nu, doar că aș dori să o faci, dacă poți, mai luminoasa.

@,

LhLyVAV.png

Îmi place, contrastul este luminos, cum îmi place, doar că nu îmi place textul cum este încadrat.

Edited by Detective iMagnific

@, h9AhXCd.jpg

Adăugându-i această luminozitate prea mare, ai stricat din claritate, ceea ce nu prea îmi place, deasemenea nici textul nu prea mă fascinează. Ai primit +1 pentru munca depusă, mulțumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.