Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-ZONE BATTLE] PhaX versus South Ming

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

Numele meu : PhaX

Numele celui provocat : @South Ming

Tema luptei : Dog ( Cățel ) -> http://i.imgur.com/kvLhDgQ.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300

Deadline time posting : 2 days

I will send a PM to you and you will edit, if you accept, of course.

@South Ming

Edited by PhaX

In primul rand, a 2-a lucrare nu este redimensionata cum trebuie, ceea ce strica si calitatea ei. Ai pus un border care nu arata bine deloc pe acest avatar si un text care nu se incadreaza deloc acolo, text cyan si filtru roz/violet la poza, naspa.
Prima lucrare este mai "finuta" sa zic asa, prefer mai mult overlay border, decat cel folosit in a 2-a lucrare. Sunt puse in evidenta culorile necesare acestei imagini. Prin urmare votez lucrarea cu numarul 1.

V1.

Clasicele sunt cele mai smechere, cel putin imi plac foarte mult, dar la a doua lucrare catelul ala este redimensionat foarte mult si ii strica clar imaginea. ps: Voi desginerii stiti la ce ma refer.

Edited by Ryak

Votez lucrarea cu numarul 1, textul este amenajat binisor si acesta nu strica lucrarea, chiar daca acel water brush nu arata perfect aici, arata mult mai bine decat a 2-a.

în poza 2 nu-mi place pentru că el a făcut efecte multe

Votez lucrarea cu numarul 1.

V2 arata bine, pacat ca a dat-o in bara cu redimensionare.

V1 a fost lucrat finut, borderul se potriveste, cat si acel smart sharpen.

Succes ambilor participanti.

V1

Nu e redimensionat în exces, un border frumos, şi nu în ultimul rând, luminozitatea îmi place, îi scoate ochii în evidenţă căţelului.

Succes participanţilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.