AssasinRPG Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Buna ziua,un prieten de al meu si-a uitat codul pin.El facand ieri level 5.Cand voia sa-mi dea 300$,nu putea,ii cerea codul pin..si eu stiam ca la level 5 se seteaza codul.Screenshot (în caz că este necesar): Nu e necesar. Alte precizări: Nu stie email-ul...cred ca si-a pus unul la nimereala.Sper sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Din pacate daca nu are acces la adresa de email nu poate fi ajutat ( din ce ai scris tu reiese un cont furat/ spart sau facut la misto ) . Solutia era sa postezi la Account problem pe serverul RPG pe care joci . Dar odata ce nu ai acces nu poti fi ajutat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Posteazã la Account Problem's la unul dintre serverele RPG care ai nevoie.Nu aici.O zi bunã! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UZZi666 Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Mai intai intra pe website cu nick si pass si vezi ce mail ai pe cont, apoi verifica daca prietenul tau a setat un cod pin ( poate nu a setat niciunul si la lvl 5 esti obligat sa setezi) Daca nu ai mailul slabe sanse sa iti redea contul ( am patito si eu am gresit mailul si nu mi la schimbat) Fiind lvl 5 cel mai indicat ar fi sa iti faci alt cont si sa completezi datele corect ca e lvl mic...( parerea mea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Tu trebuie să ai grijă de contul tău, nu adminii. Postează problema ta la Account Problem RPG 1 | Account Problem RPG 2 | Account Problem RPG 3 (depinde pe care server joci) Cel mai probabil dacă vor vedea că doar pe IP-ul lui a intrat pe server ar avea vreo șansă, în rest este foarte ușor să spui că ți-a fost furat contul când de fapt tu l-ai vândut sau altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DistrugatorulDeOase Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Incearca /unlockacc cod pin 0000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Posteazã la Account Problem's la unul dintre serverele RPG la care ai nevoie.Nu aici, dar dacă a pus un email la nimereală, adio cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Tu trebuie să ai grijă de contul tău, nu adminii. Postează problema ta la Account Problem RPG 1 | Account Problem RPG 2 | Account Problem RPG 3 (depinde pe care server joci) Cel mai probabil dacă vor vedea că doar pe IP-ul lui a intrat pe server ar avea vreo șansă, în rest este foarte ușor să spui că ți-a fost furat contul când de fapt tu l-ai vândut sau altceva. Ai primit raspunsul. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.