Jump to content

[B-ZONE TV] A broken dream - Un vis distrus

NEDE
 Share

Recommended Posts

In acest clip am renuntat la rezolutia full hd 1080p, deoarece la 720p, clipul se randa mai repede cu 60 FPS. Rezultatul a fost unul multumitor pentru mine, pana m-am uitat mai bine, iar acesta avea dimensiunea de 73GB. Daca l-as fi randat sub alt format ar fi durat o vesnicie, asa ca am ales sa convertez clipul la mp4, astfel scazandu-i FPS-ul la 30[NTSC TV, fps normal], iar dimensiunea sa la una acceptabila care s-a incarcat pe Youtube in 5 minute in loc de 890+ de minute cat ar fi durat la celalalt(Da, vorbesc serios). Vizionare placuta!

Titlul clipului: A broken dream - Un vis distrus
Gen: Drama
Data: Finalizat pe 14/04/2015 (Paste fericit)
Scurta prezentare:
"Un vis distrus" este povestea unui simplu om care are deja copii adolescenti, insa inca nu este logodit cu mama lor. Visul sau este sa aiba o casnicie perfecta. Din nefericire, Octavian pierde locul de munca, iar din lipsa de bani recurge la o metoda disperata, si anume camataria. Lasandu-si familia ca garantie, fiind singura optiune, acesta are un termen de 31 de zile. Nicu Camataru' scurteaza termenul dupa propriul plac, iar Octavian apeleaza la mafioti ca sa-si salveze familia. Fiind prins de politisti, ajunge la inchisoare. In urma eliberarii sale, ajunge acasa, unde afla ca familia sa a aflat ce s-a intamplat. Sotia sa ii cere sa plece, iar Octavian nu ajunge altceva decat orice alt om al strazii cu visul spulberat.

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=bTzefzIF7g8

Edited by Officer Gabi

Felicitari, un clip cu o poveste buna, se vede ca ai muncit ceva la el. Insa, mai ai ceva de invatat. Incearca sa nu folosesti aceeasi coloana sonora foarte mult pe parcursul clipului, cei care se vor uita la clip se plictisesc repede in felul asta si nu vor avea rabdare sa se uite la tot. Cand filmezi, pune-ti rezolutia maxima si un antialiasing mai mare. Inca un lucru pe care l-am mai observat, clipul incepe foarte brusc, incepe direct cu o replica si nu arata prea bine. Mai sunt cateva greseli pe parcursul clipului pe care nu are rost sa le mai precizez acum. Oricum, asa eram cu totii la inceput si imi place ca evoluezi repede.

Te felicit inca odata pentru poveste, insa mai ai ceva de lucrat. Mult succes in continuare!

@layzz, mersi frumos!

, mersi, apreciez! Trebuie sa fac mai multe teste, sa vad cum iese bine, plus ca Sony Vegas imi scade mult luminozitatea dupa randare si n-am idee de ce, asta trebuie neaparat sa repar. Cu coloana sonora, data viitoare promit sa mai diversific :)

Edited by Officer Gabi

Un film cu o poveste destul de buna, ti-a spus si Jigsaw mai sus tot ce trebuie sa stii, imi place ca nu te-ai mai grabit de data asta si vezi acum ca ti-a iesit ceva mai bun.

Am de precizat acelasi lucru despre coloana sonora si pe viitor, daca ai microfon bun, poate faci si cu voci, iar, daca stii engleza poti face si subtitrari, iti dau exemplu ce facem eu si cu Jigsaw, dupa multe sfaturi am decis sa facem si cu voci si filmele pot deveni mult mai bune daca au si voci, iar pentru cei straini de pe comunitate, chiar daca nu sunt multi ii poate ajuta o subtitrare, nu te oblig, esti la inceput, doar te sfatuiesc, imi place ca incepem usor usor sa mai avem oameni care sa faca filme bune pe server.

Un film cu o poveste destul de buna, ti-a spus si Jigsaw mai sus tot ce trebuie sa stii, imi place ca nu te-ai mai grabit de data asta si vezi acum ca ti-a iesit ceva mai bun.

Am de precizat acelasi lucru despre coloana sonora si pe viitor, daca ai microfon bun, poate faci si cu voci, iar, daca stii engleza poti face si subtitrari, iti dau exemplu ce facem eu si cu Jigsaw, dupa multe sfaturi am decis sa facem si cu voci si filmele pot deveni mult mai bune daca au si voci, iar pentru cei straini de pe comunitate, chiar daca nu sunt multi ii poate ajuta o subtitrare, nu te oblig, esti la inceput, doar te sfatuiesc, imi place ca incepem usor usor sa mai avem oameni care sa faca filme bune pe server.

Am vrut sa fac si subtitrari, dar am renuntat din cauza timpului. O sa-mi rezerv niste timp si pentru asta. Cat despre voci, nu prea am cu cine sa le fac. Eu n-am tocmai cea mai buna foce pentru a dubla ceva si oricum, printre prietenii mei sunt cam singurul cu o voce cat de cat groscioara ... O sa vad ce pot sa fac. Subtitrarile sigur le bag, cu vocea nu stiu.

Multumesc.

- Multumesc!

- Mersi frumos! Paradoxal... Erai printre putinii oameni care se uitau si le placea, in rest nu prea am vazut, deci am decis sa renunt la seriale si sa incep sa fac scurtmetraje si filme. Poate va reveni candva, de ce nu. O sa ma gandesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.