Jump to content

[B-Zone Battle] Cristinaaa Vs PhaX

Cristina
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Cristinaaa

• Numele celui provocat : PhaX

Tema luptei : Te6jtiD.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): Până în 150x300.

Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispozitie ca cel care l-ai provocat sa isi definitiveze creatia] : 24 H.

Imi place cum a iesit v1,arata mult mai bine,nu s-a exagerat foarte mult cu efectele ceace o face mai buna.La v2 s-a exagerat cu acel gradient mov,in schimb imi plac fonturile alese si pozitionarea textului,dar cum e acel proverb cu o frunza nu se face primavara,vot v1

Personal imi place V2 deoarece arata mai bine dupa parerea mea.

Edited by South Ming
vot anulat

=]]

Plm..

Votez cu lucrarea 2 deoarece are un text foarte bine pus. Iar blurul e mai frumos.

Lucrarea 1,este si ea frumoasa,dar mai putin.

Sper ca aceste argumente sunt indeajuns pentru a nu-mi anula votul..

South Ming, mai bine argumente adevărate și simple decât mari și false. Iauzi "gradient mov".. Este Gradient negru pe Lighten băiete, măcar dacă votați, votați adevărat și nu pentru +1. În Battle-urile de mai jos erau unele argumente cu water brush pe text care strica, dar creatia nici nu avea text. Pe alea nu le anulezi, dar pe astea da + că Layzz se ocupă de Battle. El e Designer, tu ești designer. Mă retrag din Battle pentru că mai am de susținut altele. V2 era a mea, 3-1 pentru mine după anulări dar o declar pe Cristina învingătoare. Nu particip în astfel de Battle-uri, puteți da T/C. Cristina, nu am nimic cu tine, chiar îmi place cum lucrezi, dar renunț.

Edited by AIM PhaX

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.