Jump to content

Kalashnikovici

Donator
  • Posts

    1105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kalashnikovici

  1. Kalashnikovici

    Il aleg pe asta T/C. Si asta imi place mult.
  2. Kalashnikovici

    Da ce scrie jos acolo? Sau n-are importanta.
  3. Kalashnikovici

    Display Name: Kalashnikovici. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/360834-cerere-kalashnikovici-avatar/?hl=kalashnikovici Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/g7UxBof.jpg http://i.imgur.com/Do6JEUA.jpg - O prefer pe asta. http://i.imgur.com/47hkhzR.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): Exista imagini. Text: Kalash Dimensiuni: Dimensiunile de avatar. Alte precizari: Multumesc anticipat pentru lucrari.
  4. Kalashnikovici

    Daca n-ar mai fi c_shot n-ar mai exista mafiotii care se cred ""zei"" ma. Oricum asta cu interzicere cshot si cbug si aia a lui Fabian cu Sub-lider Rank 3+ si Raspuns de la lider pentru respingere la fiecare aplicatie mi-se par cele mai bune propuneri. Si sa se sanctioneze si adminii ca liderii, nu sa primim raspuns-uri de genu:
  5. Titlul clipului: Daca factiunile ar avea teme muzicale Gen: Comedie, Prezentare. Data: 6.02.2017 Scurta prezentare: Fiecare factiune are cante o muzica reprezentativa. Link: Hitmen Agency: Majoritatea trailerelor au fost luate de aici: Trailere/Prezentari la comanda-MaDoXxX: https://www.youtube.com/channel/UCLy-vItUXz1xQCyM-Fr4tvQ Si Sebi_Jr B-Zone: https://www.youtube.com/channel/UC1W6xSwqIIv2m_VhEe47Ibw Regula asta e irelevanta: Clipul trebuie să folosească un limbaj decent, cu un mesaj paşnic, lipsit de rasism, ură, conţinut vulgar şi orice urmă de caracter defăimător. Aici aveti alte chestii amuzante facute de mine:
  6. M-am gandit sa organizez un giveaway pe acest canal. https://www.youtube.com/watch?v=EvZ7aOfh7zQ -Premiul o sa fie acordat la 1000 subscriberi. (!) Nu e sponsorizat de B-zone sau de membrii ai stafului. (!) Fara comentarii de genul "Faci si tu d-asta", "'Cati sunt care fac d-astea"', etc. Daca nu doriti sa intrati in giveaway nu comendati la video si nu il bagati in seama, lasati celelante persoane care vor sa intre in giveaway sa o faca. >Daca nu ma sitit, sunt un player de pe RPG3. > Ceva amuzant(Video-uri de maxim 0:30 secunde). https://www.youtube.com/watch?v=Q0uOhldxW_M&list=PLidg6rfUVWB5YuN08r9cgKAnG5-dxPUAu -Premiul o sa fie acordat la 1000 subscriberi.
  7. Kalashnikovici

    Display Name: Kalashnikovici. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/348117-cerere-kalashnikovici-semnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Eminem in melodia Just Lose It-Imbracat in Mos Craciun. Text: Kalashnikovici, sa fie ceva mic, gen cum scrie acolo "momspagetti" Dimensiuni: Alea de avatar. Alte precizari: Multumesc mult.
  8. Kalashnikovici

    Pai pe asta joc acum, asa am facut postul. Dar vreau sa stiu ce problema are placa aia.
  9. Ce problema ai?: Am o placa video de 1GB, nu stiu sigur cum se numeste. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Am aceasta placa video de 1 an, a mers bine, nu a avut nimic, pana cand am aprins din nou pc-ul si a stat 2-3 ore si s-a stins, mereu face asa, 20, 30, 50 minute-2 ore si se stinge. 2 GB Ram DDR3 Procesor: https://www.amazon.com/Intel-Pentium-Dual-Core-processor-800MHz/dp/B000VC9GRK Si HDD de 250GB Screenshot/Video: - Scrie pe ecran-ul negru "no cable connection" Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am incercat sa caut pe Google problema aceasta, dar n-am gasit ceva anume, ventilatia o are buna, de asta am apelat aici. Mentionez ca am adaptor VGA-DVI, cineva mi-a zis ca asta e stricat pentru ca apare "No cabble connection" ci nu "No signal detected" N-am incercat inca sa schimb acel adaptor cu altul, o sa incerc, dar vreau si alte pareri.
  10. Kalashnikovici

    Nimic nu e mai frumos ca atunci cand te simti in Los Angeles(Los Santos) si faci DM cu prietenii, astea au fost momentele cele mai frumoase petrecute pe server, cand mi-am facut prieteni si am facut DM. Ca sa fac umbrele de pe poza am folosit praf din petarde d-ala negru.
  11. Votez nu, de ce sa dea bani, sunt greselile lor facute in factiunile in care au fost, putem vedea cat de nobi au fost, si eu am fost de 2 ori la rand lider, admin, helper 1/2, dar tot am avut ELC(3/3 FW prima factiune) si nu m-a dezavantajat zic eu deloc. Si da, nobi, si eu am fost nob, am aplicat in ELC si am fost dat afara cu FP Eu as vota sa ii poti da ignore la cineva pe forum, sa nu iti mai trimita mesaje aiurea, comenteaza la status update, mention, quote. Stiu ca mesajele poti sa nu le bagi in seama si comentul la status update poti sa il stergi, dar nu te mai stresezi cand ii dai la unu ignore pe forum cum ii faci si in joc.
  12. Kalashnikovici

    Sa nu se mareasca, nu vreti sa pierdeti bani, nu jucati.
  13. Kalashnikovici

    Da, si asa o sa fie alea 7 zile de la B-day in care nu o sa fie war-uri, deci o sa fie cam 8 septembrie+4 zile(12 Septembrie)
  14. Kalashnikovici

    Multumesc, amandoua sunt frumoase, dar imi ajung T/C Multumesc, amandoua sunt frumoase, dar imi ajung T/C
  15. Kalashnikovici

    Multumesc. Mai astept lucrari.
  16. Kalashnikovici

    Nick: Kalashnikovici. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/334051-cerere-kalashnikovici-avatar/#entry5021851 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/n1ohQKR Tema (In caz ca nu exista o imagine): Cei 3 din The boondocks, South park. Text: Pe placute scrie 3 nume, in dreptul lui Riley-Kalashnikovici(Sau Kalash), in dreptul lui Huey-ACDC, in dreptul lui Robert Freeman-iMagnific Iar unde scrie The Boondocks vreau sa scrie Hitmans, stiu ca in Photoshop poti sa schimbi scrisul, dar eu nu stiu cum, vreau ca fontul sa ramana la fel. Daca faceti ceva cu South Parc vreau ca numele meu sa fie pe Kenny, a lui ACDC pe Cartman, iMagnifinc Stan si Florian Kyle si daca gasiti o poza cu Chef bagati-l si pe Deathwish Dimensiuni: Cele de semnaturi normale. Alte precizari: Multumesc anticipat.
  17. Kalashnikovici

    Va zic eu de ce nu a mai postat Botys, a fost in expeditie de pokemoni si de gagici, a gasit o fata da pokemoni nustu'
  18. Kalashnikovici

  19. Kalashnikovici

  20. Kalashnikovici

    Daca ai avea Vergation OFF, Vergation OFF nu ajuta doar mafiotii ci si pe cei din Hitmen Agency cand au o tinta, pot sa traga fara a mai fi incurcati de tintele copacilor, si pe politisti ii ajuta deoarece vad mai bine pe unde o iei, daca dai rob in Angel Pine, unde este o padure, sau in alte locuri, dar si pe civilii obisnuiti deoarece chiar aveam nevoie de acest mod cand faceam questul de paste. Dar eu spun NU, deoarece este un avantaj foarte mare.
  21. Kalashnikovici

    O aleg pe asta, puteti da T/C.
  22. Kalashnikovici

    Kalashnikovici, nu "Kalasnovici", oricum e misto, daca nu iti incape Kalashnikovici, scrie doar Kalash.
  23. Kalashnikovici

    Nick: Kalashnikovici. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/330474-cerere-kalashnikovici-logo-uri-hitmen-agency/?p=4955909 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/KkG6L9y http://imgur.com/H5KxZlh http://imgur.com/BbFB2Is Tema (In caz ca nu exista o imagine): Firewatch. Text: Kalashnikovici. Aici: http://imgur.com/KkG6L9ysa scrie lafel ca acolo. In loc de textul " Volunteer" sa scrie KALASHNIKOVICI, cu aceleasi nuante la litere, aici la fel, doar sa fie inlocuit textul "Experience" cu KALASHNIKOVICI. Sau ultima poza: http://imgur.com/BbFB2Isvreau sa scrie Kalashnikovici si sa aiba niste efecte, va descurcati voi. Dimensiuni: Cele de avatar. Alte precizari: Multumesc anticipat.
  24. Kalashnikovici

    SniperZoomx32, este tot ilegal? aduce avantaj doar hitmenilor, nu si celelantor persoane, sau ceva gen, trage mai bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.