Jump to content

[B-ZONE BATTLE] Phax vs Sakal

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Phax

• Numele celui provocat : Sakal

Tema luptei : tumblr_n02vhrPQgL1r8f6b4o1_500.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300

Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispozitie ca cel care l-ai provocat sa isi definitiveze creatia] : 3 zile

De ce 3 zile? I-am promis un Battle dar Cristina m-a provocat, așa că o să așteptăm să se termine Battle-ul cu Cristina.

Votez lucrarea numarul 2 deoarece imi place simplitatea. In al doilea rand este un text potrivit si bine dimensionat.

Edited by L U D A C R I S

Votez lucrarea a doua. Lucrarea 1 are prea mult ... prea iese in evidenta... nu se prea intelege. Lucrarea 1 are un text mai bun, insa se putea mai bine.

Edited by South Ming
are sau n-are? vot anulat

Votez lucrarea numarul 2. Prima varianta seamana prea mult cu cea initiala, iar textul abea se vede...

Edited by South Ming
vot anulat, nu-i un argument solid

nu e un stock pe care se poate lucra bine, si ca sa fiu sincer nicio lucrare nu arata foarte bine. aleg insa sa votez prima lucrare pentru ca nu e incarcata cu pattern si are un contrast mai placut, nu strica aspectul imaginii.

Votez lucrarea numărul 2 deoarece nu este încărcată cu pattern, text-ul aranjat frumos chiar dacă nu se vede, puțin mai mare nu strica, deci tot cu prima lucrare rămân

EDIT :

Votez prima lucrare deoarece nu este încărcată cu pattern ca a 2-a lucrare, text-ul aranjat frumos chiar dacă nu se vede, puțin mai mare nu strica.

P.S:M-am incurcat ma scuzati.

Edited by Cristinaaa
votezi cu prima sau a doua lucrare?

Votez lucrarea numărul 2, textul de la prima aproape că nu se vede și nu a făcut foarte multe modificări stock-ului.

Edited by South Ming
vot anulat, nu-i un argument solid

Votez lucrarea cu numarul 1, deoarece prin acele adjustments-uri care le-a suferit poza, a făcut-o foarte bine, nu cred că-i mai trebuia nimic pe lângă acele adjustment-uri, un blur era ok (dacă a folosit).

Votez lucrarea cu numarul 2, imi place efectul de blur si cum a incadrat textul.

Votez lucrarea numarul 1 deoarece acel effect de blur face imaginea mul mai placuta ochilor, pentru mine textul nu inseamna nimic, o imagine fara effecte nu are farmec, la un vot de genul acesta se ia in calcul effectele puse pe imagine nu textul.

Pentru cel care a facut lucrarea numarul 2, un sfat: Cand mai pui pattern ncearca sa scazi opacitatea mult mai mult pentru a da un effect mai frumos.

Il declar castigator pe Sakal cu lucrarea 1.

@Phax, imi fac doar treaba, anulez voturile fara sens si fara argumente, dupa cum spune si regulamentul s-o fac, dar nu ma astept de la tine sa intelegi asta. Din pacate pentru tine, ma voi ocupa de battle-urile tale in continuare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.