Jump to content

Cerere SorynN - Avatar

eB SorynN
 Share

Recommended Posts

Nick: SorynN

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/pUB1Fwt.jpg

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Fata respectivă, aveţi link mai sus.

Text: SorynN şi text mai mic cu B-Zone Community, sau fără, cum credeţi voi că e mai bine. În principal SorynN

Dimensiuni: Necesare.

Alte precizari: Cel mai mult mă interesează textul, lăsaţi poza aşa cum e, doar textul mă interesează. Cea mai frumoasă lucrare are +3.

Fx8T3gY.png

@, am pus textul mic, deoarece nu doresc să pun textul mare peste cei mai important pozei, mă înțelegi tu unde ;)

Edited by Layzz

@Sakal, ai primit report.

@layzz, am cerut să lăsaţi poza aşa cum e, n-o mai gâdiliţi atâta. Textul parcă e făcut de cel mai mare amator de PS.

Aştept o lucrare şi din partea designerului meu preferat @DanieI şi din partea scumpei @RW SweeT. M-aş aştepta la un text parţial transparent, ştiţi voi. Dimensiunea o vreau mai mare, iar textul să fie aşezat în partea de jos a pozei, dacă se poate.

Edited by Pakhan SorynN

Poftim, mie mi se pare că cel mai potrivit pentru această creație este acest font, unul pe Soft Light ( transparent ) cum zici tu, poate fi aplicat doar pe suprafețe care sunt întunecate, aici sigur nu se potrivește, sper să-ți placă:

59NfrKC.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.