Jump to content

Plangere Cod RENKOZAUR

FlavyNr1
 Share

Recommended Posts

Nume în joc:bacca_obama

Numele celui reclamat:RENKOZAUR

Descrierea situatiei:Vorbeam cu magma344 pe Skype si ne-am decis sa merge la pvp, in arena era Source si RENKOZAUR.Eu eram Protection IV si Unbreaking III iar el avea doar o sabie de stone.Inainte sa intru in arena am mancat un mar op si am baut o potiune de strength, am intrat, iar RENKOZAUR a venit catre mine m-a lovit de 2 ori si m-a omorat.Este clar ca a avut hack mai ales, antiknocback si kill aura.Cand a dat in mine se uita in sus iar magma344 l-a lovit o data si nu a luat knocback.

Martori:magma344

Poze/Video-uri:Nu am reusit sa filmez sau sa fac poze deoarece s-a intamplat foarte repede aceasta situatie.

Alte precizari:Nu am.

Edited by bacca14

Sabia de stone avea sharpness 420, unbreaking 69, fire aspect 1337 si knockback egal cu cati dinti are maica-ta in gura(2).

x7Yb626.gif

W4BGUNk.jpg

Edited by SourceFTW

@@Caquis, asa, si ce-ai vrut sa arati? Ca mi-o apuci de nas oricand vreau? Eu macar n-am 1.30 ca, copchilu' ala + 9 ani.

Sunt uimit ca mi-au tinut minte numele. Cred ca incerci sa-l tii minte sa o mai intrebi pe m*-ta din cand in cand, cine a venit pe la ea.

Edited by South Zoom

Si dovezile unde sunt?

@Source http://forum.b-zone.ro/topic/148770-cereri-unban/page-3#entry4072313

Bacca, bacca, bacca. Unde te bagi tu tati :*

Iaute bai renko cine iti face tie post:

Asa ai ajuns?

@@Caquis, asa, si ce-ai vrut sa arati? Ca mi-o apuci de nas oricand vreau? Eu macar n-am 1.30 ca, copchilu' ala + 9 ani.

Sunt uimit ca mi-au tinut minte numele. Cred ca incerci sa-l tii minte sa o mai intrebi pe m*-ta din cand in cand, cine a venit pe la ea.

@Zoom, warn-up pentru post aiurea.

Source/Renko ban permanent pentru kill aura. T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.