S K R I L L E X Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Salutare, mă numesc Cristi, și sperăm să ne înțelegem binie! ___________ Dacă vă place ce vedeți, nu uitați să apăsați butonul de like. ___________ Follow me on tumblr: http://zxcristi.tumblr.com/ ___________ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
levazy Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 (edited) Avatare = nu bag de seama ..ca nu sunt greu de facut. Semnaturi = nu sunt cine stie ce .. Incearca sa urmaresti tutoriale. Semnturiile si avatarele pe rendere sunt cheia succesului, pentru ca se depune multa munca ..nu doar 2 3 efecte pe un stock HD. Următoarele comentarii vor fi spam , doar pentru +1. Edited April 20, 2015 by Stooki Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K R I L L E X Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 Avatare = nu bag de seama ..ca nu sunt greu de facut. Semnaturi = nu sunt cine stie ce .. Incearca sa urmaresti tutoriale. Următoarele comentarii vor fi spam , doar pentru +1. Vorbește marele designer? Dacă nu știi, te rog eu. Taci. Când vei face identice ca astea, mai vorbim. Dacă comentariile sunt pentru + 1, tu de ce mă rog ai dat reply? Link to comment Share on other sites More sharing options...
levazy Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 (edited) Pentru a imi spune parerea, nu vin ca altii si scriu "Frumos,bravo, continua". "Marele designer", "Când vei face identice ca astea, mai vorbim" . Te rog ..uita-te la portofoliul meu * , si mai vorbim. Edited April 20, 2015 by Stooki Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Te felicit pentru munca depusa, dar mai ai mult de lucrat in ale designe-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Mă știu creațiile astea de undeva.. Sunt furate, nu-s ale tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K R I L L E X Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Mă știu creațiile astea de undeva.. Sunt furate, nu-s ale tale Pe mine mă știi. Nu creațiile. Eu sunt fă. Lexus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Pe mine mă știi. Nu creațiile. Eu sunt fă. Lexus. Unde ajunsei și tu uă discutăm pe PM P.S Aștept avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL CheiyYykh Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Frumos portofoliu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Frumușel portofoilu nu e chiar așa greu de realizat, dar la semnături mai ai de lucrat, mai urmează niște tutoriale. Frumușel portofoilu nu e chiar așa greu de realizat, dar la semnături mai ai de lucrat, mai urmează niște tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Îmi place blur-ul, dar nimic extraordinar. Încearcă semnături pe Render. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoleas Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Frumos,Felicitari pentru postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikos Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Very nice creations! Awesome job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am schimbat contul Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Frumoase creatii, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 @, Destul de reusite, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Frumoase lucrari, felicitari. Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K R I L L E X Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 (edited) Wearable Avs - Like'n'Grab - Edited May 13, 2015 by Zx Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Imi place cum lucrezi, ai niste lucrari frumoase. Tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fra Nk Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BalkaToN Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Ai mai evoluat de la ultimile tale lucrări.. te-a învățat cumva Shady? P.S: felicitări pentru evoluție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Ai mai evoluat de la ultimile tale lucrări.. te-a învățat cumva Shady? P.S: felicitări pentru evoluție. Ar vrea el să știe ca Shady. ON: Să zicem că e ok dar poți să faci și altceva diferit de avatare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallowski Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Se vede ca ai mai evoluat, continua sa lucrezi din ce in ce mai mult si astfel iti vei desavarsi stilul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K R I L L E X Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 Ar vrea el să știe ca Shady. ON: Să zicem că e ok dar poți să faci și altceva diferit de avatare? Ne cunoaștem? Pe DaffOne îl știu. Pe tine.. nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Ne cunoaștem? Pe DaffOne îl știu. Pe tine.. nu. Și ce treabă are asta cu Design-ul. Eu știu cine este Shady de pe UC. Nici eu n-am auzit de tine, ești un anonim pe comunitățile mari și nu cred că te-a lăsat Omega sau Vlad să-ți pui Zx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K R I L L E X Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 (edited) Și ce treabă are asta cu Design-ul. Eu știu cine este Shady de pe UC. Nici eu n-am auzit de tine, ești un anonim pe comunitățile mari și nu cred că te-a lăsat Omega sau Vlad să-ți pui Zx. Nu trebuie să-mi dea ei voie. Stai mă liniștit. Nu-ți face griji. Sunt prieten bun cu Vlad de câțiva ani buni. + am fost co-lider la clan pe o comunitate unde s-a închis. _______________________________________________________ NEW ! #plictiseala P.S.: Dați click pe imagine pentru rezoluție completă. Edited May 17, 2015 by Zx Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts