Jump to content

[B-Zone Battle] .Nick. vs Cristinaaa

Kenobi
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : .Nick.

Numele celui provocat :@

Tema luptei : tumblr_n9ay6ur_B1_E1r5vp1oo1_500.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300

Deadline time posting : 12H

Edited by TiTAN Nick

Votez lucrarea 1. Este clar mai buna. Textul imi pare acelasi. Greseala de la 2 ce iese in evidenta este dimensiunea.

Repet, lucrarea 1.

Votez cu v1, desi ambele lucrari sunt destul de slabe, v1 macar este redimensionata corect.

Cine vorbea.

ON: Votez cu lucrarea numărul 1 care știu a cui este, lucrarea cu numărul 2 este prost redimensionată și textul secundar este urât, efectul e prea Vivid și contrastul foarte mare. Față de lucrarea 2, prima lucrare are efecte bune și e redimensionată mai bine dar textul mergea cu o mărime mau mică.

Sfat V1 și V2: Nu mai folosiți acest font, se vede Battte.

Sfat V1: Ai grijă la mărimea textului.

Sfat V2: Font-ul secundar este urât, folosește Wendy/Visitor pe Sharpen/Crisp mărime 8-10 sau 04b_03 pe None cu mărimea 8. Trage de colțuri și ține apăsat Shift când redimensionezi. Nu mai pune acel Vivid decât pe Gradient-uri.

Eu mă retrag ( nu din cauza că am văzut mai multe voturi spre lucarea numărul 1 ), acum mi-am dat seama că am făcut o mare prostie când am lucrat la accest stock, nu era tocmai bun de lucrat la el, dar în fine.

Baftă Nick.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.