RW NYC Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Nick: .NYC Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Vreau ceva gen asta - http://imgur.com/a/UfryU - sau ceva gen ca text sa fie .NYC iar mai jos putin B-Zone 2, cum e prima poza din album, sau - - as dori de preferat sa fie ca cel din video, in dreptunghi sa apara .NYC iar in dreapta sus sa apara " Member B-Zone " ori daca nu se poate genul ala de imagine ceva de genul - - iar in interior sa scrie .NYC, si un rand mai jos sa scrie "B-Zone 2" cine reuseste sa-mi faca asta, primeste +5! Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Am specificat mai sus. Dimensiuni: Ceva mai lung si mai subtire, gen poza actuala. Alte precizari: Va multumesc anticipat! Am specificat si mai sus si o mai fac si acum, cine reuseste sa ma ajute, primeste +5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NYC Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 @@layzz, Am spus cu totul atlceva eu Dar totusi multumesc de efort. Astept alte creatii, asemanatoare cu ce-am zis eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 @, poti da alt site? Nu-mi merge acela, sau macar da-mi o tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NYC Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 @, uitate in al doilea video postat acel "cerc" unde scrie trap nation, ceva gen vreau sau ceva gen poza asta http://imgur.com/v8Ia7fo ASEMANATOR nu LAFEL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 @, prea clar tot nu am inteles exact ce vr,... dar mi-am facut o parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NYC Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 @, uitate la poza aia care am incarcat-o pe imgur ceva gen vreau, dar nu vreau ceva sa ramana blocat, vreau ceva un GIFT sa se miste. Totusi multumesc de efort, mai astept si alte creatii in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 @, imi da eroare pe link-ul tau de imgur,... in fine.... (Multumesc=+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NYC Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 @, dai click pe link, ca si cum l-ai copia, apoi apeasa enter, inca astept alte creatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 @, nu m-ai inteles,.... nu sa intru pe site..... nu merge site! Uite photo, sa ne intelegem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NYC Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 @, Da-mi un PM sa-ti dau poza in privat sa stii, nu mai postam aici sa nu fim sanctionati. P.S. Nu te voi ruga sa-mi faci poza in special mie, iti dau poza sa stii la ce ma refer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazalyn Campbell Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 (edited) .NIK, avand in vedere ca linkul nu functioneaza trebuia sa dai dai poza aici direct. (O pui din PC pe imgur, dai copy image si ii dai paste aici.) Am banuit ca vrei ceva de acest gen : -Am tinut cont ca vrei sa fie imagine tip GIF. Sau daca tu chiar acel link vrei : Glumesc, normal. -=- Cu scopul de a evita dublu-post am dat edit. Vei primii PM de la mine cu ce iti doresti. -=- Edited April 24, 2015 by L U D A C R I S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakal Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 (edited) Sau, nu. Te invit sa pleci, nu e loc de reclamele tale de nimic aici. Bafta. Edited April 24, 2015 by Tovarasa BeeTee Reclama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NYC Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 @, este perfect ce mi-ai dat asta caut de foarte mult timp, si iti multumesc de efortul depus pentru mine! Apreciez asta, vei avea +-urile. Numai ca: 1 la mana, ai gresit este NYC nu NIK. 2 la mana uite poza ceva asemanator nu lafel, -VaGa daca vezi asta, te salut - 3 la mana daca nu poti face genul asta de GIF, incearca sa faci poza asta GIF 4 De preferat incearca sa faci ceva ca prima poza daca nu merge atunci incearca sa faci a doua poza GIF, iti multumesc mult! Mdea, multumesc designer-ilor atat de talentati in PS -_- T/C! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 T/C! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts