Jump to content

reclamatie mike9935

ikerccs
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Iker

Numele celui reclamat: mike9935

Descrierea situatiei: zice sa facem pvp si dam itemele inapoi si nu le da inapoi.

Martori: thedark caquis

Poza/Video-uri:nu am

Alte precizari:el zice in chat ca dam itemele inapoi si dupa ce ma omoara fuge ...rog admini sa i0a masuri si toti imi zic ca daca ai facut poza dupa ce ei vad in chat ca ala zice ca imi da itemele inapoi...adica admini vad in chat ca ala zice ceva si face altceva si ei nu ca tre poza...pei la ce as putea sa fac poza?la chat?cred ca daca verifici chatu la ora 20:35 itzi dai seama ce sa inamplat.nu am ceva cu ala si nici nevoie de iteme pt ca am o gramada ...e vb ca player noi ca mine isi iau teapa de la niste tarani si pleaca de pe sv...

Sa stii ca m-am uitat in log fara dovada, doar ca nu am vazut ceva de genu "dam itemele inapoi", doar o faza cu "eee, pvp e pvp" si de aici deduc ca nu a fost de acord cu asa ceva. Daca mi-ai putea spune cateva cuvinte pe care le-a zis, sau chiar ceva aproape identic cand "s-a zis ca se dau itemele inapoi", ma uit din nou in log.

Edited by MosLaDatorie

mai inainte cu 3-4 min de cand zice el pvp e pvp e discutia cu itemele inapoi...am stat mult pana sa intru sa ne batem pt ca se ruga de mine si eu nestiind regulile il tot intrebam ce si cum e la pvp...si intre timp ii dau si lu unu 1000$ Nicola parca ii zicea...poate te ajuta sa vezi mai exact cand e discutia...oricum apreciez ca te-ai interesat fata de admini care se faceau ca nu au vazut discutia..erau 3 admini si cica ei nu au fost atenti dar cand a inceput cearta vedeau tot saraci...si nu inteleg la ce puteam sa fac poza?pt ca am vrut sa vad in chat dar se scrisese prea mult si nu mai vedeam tot chatu..la chat sa fac poza sau la ce?

Pentru e evita astfel de cautari (ceea ce face Mos pentru itemele tale), poti apasa si tu F2 ca nu-ti pica degetul, e putin mai sus de acele numere, pana acum le aveai inapoi, asa trebuie sa astepti si, in plus, ii ocupi tot timpul Ownerului, care, in acest timp, putea face ceva nou pentru server.

[20:09:58] [server thread/INFO]: mike9935 issued server command: /g Iker?

[20:10:02] [server thread/INFO]: Iker issued server command: /g da

[20:10:06] [server thread/INFO]: mike9935 issued server command: /g vi la pvp?

[20:10:10] [server thread/INFO]: mike9935 issued server command: /g am armura praf

[20:10:17] [server thread/INFO]: mike9935 issued server command: /g plz

[20:10:22] [server thread/INFO]: mike9935 issued server command: /g cu itm back

Defapt tu ai fost omorat la 20:15, si am cautat degeaba prin log de la 20:30 in jos. Data viitoare sa faci un ss la chat deoarece era mult mai simplu ca caut exact ce sa scris, deoarece gaseam imediat toata povestea + ca apare si data/ora cand ai facut poza si ma ajuti sa gasesc dovada.

Mike va primi 2h jail pentru inselaciune, daca povestea se mai repeta, o sa cresc pedeapsa.

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.