AllMightyQthulu Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nume in joc: TheAncient Numele celui reclamat: [sponsor]David Descrierea situatiei: amenintare cu ban Martori: Mihai nuke149 Poza/Video-uri: http://postimg.org/image/hrkh3wmiz/ Alte precizari: ma amenintat cu ban pe motiv ca fac pvp log,am explicat situatia adminilor on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Te-a amenintat de mai multe ori cu ban sau doar o data? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 L-a amenintat de mai multe ori dar i-a facut poza doar cand a terminat cu amenintatu ca va avea ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllMightyQthulu Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 Da,de mai multe ori,dar nu am mai facut print chiar la toate... Nu i-am facut la inceput ca am zis ca o sa inceteze odata ce nu i-am raspuns sau reprosat ceva,dar daca am vazut ca tot continua...am apucat doar ultimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 (edited) O sa ma uit sa vad daca a fost de mai multe ori. Pentru ca are mai multe abateri, david va avea orice cerere de helper respinsa timp de 6 luni, adica pe 24/10/2015 va putea sa intre in teste pentru helper. Momentan are jail si mute 2h. Daca se mai intampla, faci poze si revii cu o noua reclamatie, iar pedeapsa o sa fie mai mare. T/C Edited April 24, 2015 by MosLaDatorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts