Jump to content

Problemă - Toggle the chat box & skin.cs

Tele

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De obicei, dacă apăs de două ori F7, chat-ul dispare și tot ce ține de el. După care, dacă apăs iar F7, totul revine la normal. Ei bine, acum nu îmi merge la fel și sunt curios de ce.
Screenshot (în caz că este necesar):
https://www.youtube.com/watch?v=d6OHzmlV1sk&feature=youtu.be

Alte precizări:

1. Dacă apăs doar odată, chat-ul devine doar puțin transparent, iar dacă mai apăs de câteva ori, nici măcar la normal nu revine.
  2. Să nu vă aud cu chestii de genul: „e de la moduri” ; „încearcă un anticrasher” (wtf).
  3. Nu lăsați comentarii doar ca să faceți niște post-uri aiurea.
  4. Cel mai bună răspuns va primii +2.
  5. Watch 720p.

Asta am rezolvat, am întâmpinat altă problemă și ca să nu mai fac alt topic, am hotărât să dau edit la topic.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am băgat acel mod postat de renko, skin.cs + sampfuncs și când intru în joc iau crash într-una.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu necesită.

Alte precizări: Sper să îmi spuneți exact ce ar trebuii să aibe acest mod. Aici mă refer la: versiune SA:MP 0.3z, versiune cleo & versiune asiloader.

Ti s-a buguit F7 ca mi-e imi merge perfect . Incearca sa faci Gta San Andreas dar sa ti-l iei de pe FileList !

O reinstalare ai efectuat?

Da, mai multe.

Ti s-a buguit F7 ca mi-e imi merge perfect . Incearca sa faci Gta San Andreas dar sa ti-l iei de pe FileList !

Acel GTA îl folosesc.

Ce versiune de samp folosești ?

Instaleaz-o pe acceasta și revin-o cu un răspuns dacă iți mai dă crash.

Am SA:MP R1 (ăla care l-ai postat tu) și cleo 4.1. Exact ce trebuia descărcat pt. a rula acel mod.

Nu sunt singurul cu problema asta.

O altă precizare: Am windows 7 ultimate.

@, Și eu aveam accelași windows și imi doream accest mod și toți mi-au spus că este de la windows, nu i-am crezit după am instalat windows home premium și acum imi merge perfect.

Mi s-a mai spus că e de la windows, dar nu prea îmi venea să cred :-??

Oricum aveam degând să îmi bag alt windows, mulțumesc pentru răspuns.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.