Jump to content

Web'n'Walk

lex
 Share

Recommended Posts

Mai, am avut si eu 'WNW' activat o vreme, doar pe portalul lor, cat era in teste la inceput si acu' am vodafone, cartela 500 mb / luna la 3,99 euro si am observat ca zice

'Web'n'walk este un serviciu de acces internet pe mobil care iti pune la dispozitie o gama larga de informatii si servicii si iti permite sa navighezi pe web direct de pe telefonul tau Cosmote.

Portalul web'n'walk iti ofera continut divers pentru telefon fiind in acelasi timp un ghid catre cele mai bune pagini de internet disponibile pentru telefonul mobil. Gasesti aici ultimele jocuri, sonerii si imagini.

Pentru utilizarea serviciului, iti recomandam sa descarci si sa instalezi pe telefonul tau Opera Mini web'n'walk, o varianta special creata pentru Cosmote a celui mai popular browser de internet mobil. Astfel poti fi sigur ca te vei bucura de cea mai buna experienta a navigarii catre toate paginile tale preferate. Consumi mai putin trafic si cresti viteza de accesare a paginilor atunci cand navighezi. '

Accesu' asta e doar pe portalul lor sau si pe alte site-uri ? Asta n-am inteles eu ... ca asa suna bine sa dau 2,99 euro si sa am INTERNET NELIMITAT 24/7.

Poate ma lamuriti voi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.