ShadowDeath Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Nume : ShadowDeathCe problema ai ? : nu pot activa Windows 7 Ultimate x64 bit SP 1. De cat timp aveti problema respectiva ? :6-7 zile O scurta descriere a situatiei : Acum 1 saptamana , m-am decis sa-mi instalez windows7 ultimate pe laptop , deoarece 8.1 imi mergea foarte greu , in fine , l-am instalat insa dupa mii de esecuri prin cautari pe net , nu am reusit inca sa-l activez.Screenshot : http://prntscr.com/6y5ao5Alte precizari : 20x+ celui care ma ajuta. Edited April 25, 2015 by ShadowDeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Nume : ShadowDeath Ce problema ai ? : nu pot activa Windows 7 Ultimate x64 bit SP 1. De cat timp aveti problema respectiva ? :6-7 zile O scurta descriere a situatiei : Acum 1 saptamana , m-am decis sa-mi instalez windows7 ultimate pe laptop , deoarece 8.1 imi mergea foarte greu , in fine , l-am instalat insa dupa mii de esecuri prin cautari pe net , nu am reusit inca sa-l activez. Screenshot : http://prntscr.com/6y5ao5 Alte precizari : 20x+ celui care ma ajuta. Man problema sta in felul urmator. Nu cred ca o sa primesti vre-un ajutor din partea cuiva de pe server, deoarece aceasta comunitate nu ajuta/promoveaza pirateria, mai ales pirateria windows-urilor. Poti primi ajutor doar in cazul in care windowsul tau este original (licentiat) si ai probleme la activare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowDeath Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 (edited) Astept PM de la cineva care ma poate ajuta. Nu e nevoie sa posteze aici, daca crede ca nu are voie. P.S: Voi respecta ce am zis ca ofer celui care ma ajuta. Edited April 26, 2015 by ShadowDeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 @@ShadowDeath, gasesti pe youtube daca cauti asa ceva. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts