Jump to content

Custom Wheels II – un eveniment care trebuie să se repete.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Cultura custom din Romania există. Și nu-i e frică să iasă la lumină. Prin Custom Wheels a reușit s-o facă într-un mod deosebit.
De la Indian-uri la Intrudere și Rat Rods. În hala din strada Fizicienilor puteai găsi cam tot ce înseamnă rar și făcut cu pasiune. Pe lângă unicaturile prezentate de către meșterii autohnoni, Custom Wheels a mai găzduit un mic atelier de live craft unde puteai vedea cum o foaie de tabla capătă forma unei aripi.
Poți vedea care a fost atmosfera din fotografiile de mai jos, semnate Freelance Production. Noi am ales doar câteva, dar te îndrumăm spre o galerie foto completă, în curs de actualizare pe pagina de Facebook Freelance Production.
Printre punctele de interes s-a numarat deja celebrul Indian Scout faurit de către cunoscutul Basty. Pe lângă Scout stock, tot la standul brașoveanului am mai putut admira un Indian Scout bobberit de toată frumusețea, cu suspensie față de tip foaie pe arc și rezervor under frame.

DSC6722.jpg
Haiducii Wheels au venit cu două custom-uri pline de elemente de alamă și fără pic de crom. De fapt cromul era un lucru extrem de rar. Majoritatea exponatelor făceau parte din zona ,,murdară’’ a scenei custom.
DSC6709.jpg
Anarchy Custom ne-a prezentat un unicat venit parca de pe pistele de flat track ale anilor 40, cu furca mono springer și cadru hard tail.
Pe lângă motoare și biciclete am remarcat prezența unor ROD-uri de toată frumusețea, având ca etalon un pick-up care și-a trăit prima parte a vieții ca o WW Broscuta.
custom-wheels-4.jpg
Atmosfera a fost caracterizată de spiritul Pean Up si Rockabily. De multe ori m-am întrebat dacă suntem la un eveniment românesc sau am nimerit undeva, în 1955, în San Francisco.
Avem o scenă custom în continuă dezvoltare și tot mai mulți motocicliști se îndreaptă spre această ramură. Atât cultura cât și evenimentul Custom Wheels arată că vor și pot să crească. Și fix așa ar trebui să meargă lucrurile.
custom-wheels-17.jpgcustom-wheels-16.jpgcustom-wheels-15.jpgcustom-wheels-14.jpgcustom-wheels-13-e1430134131680.jpgcustom-wheels-10.jpgcustom-wheels-9.jpgcustom-wheels-8.jpg

Sursa: Pemotoare.ro (http://www.pemotoare.ro/custom-wheels-ii-un-eveniment-care-trebuie-sa-se-repete/)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.