Jump to content

Photoshop Tutorial - Avatar simplu

Layzz
 Share

Recommended Posts

Foarte frumos. Mulţumim de postare!

• Nu postati mesaje de genul " super tutorial , vai ce tare e " , trebuie sa argumentati explicatia sau sa postati un outcome.

Data viitoare vei fi sanctionat, asta e valabil pentru toti cei care posteaza in topicurile de tutoriale.

copiat de pe comunitatea rivala, degeaba ai designer.

dacă era copiat, puneam același video, unde se vedea că fac reclamă.

video-ul îi făcut de mine, da nu e foarte greu să faci avataru, dar am avut pm-uri

doar pentru că am făcut un video care-i asemănător cu cel de acolo, asta nu înseamnă că AM COPIAT.

văd că ai început să vii și tu cu zenek, se fac acolo cereri de 'DESIGNER' și cum a făcut ăla topicu, cum deja ai venit activ pe acolo

hai mă lași...

Edited by Layzz

dacă era copiat, puneam același video, unde se vedea că fac reclamă.

video-ul îi făcut de mine, da nu e foarte greu să faci avataru, dar am avut pm-uri

doar pentru că am făcut un video care-i asemănător cu cel de acolo, asta nu înseamnă că AM COPIAT.

văd că ai început să vii și tu cu zenek, se fac acolo cereri de 'DESIGNER' și cum a făcut ăla topicu, cum deja ai venit activ pe acolo

hai mă lași...

Macar nu ma fac de rusine cu .psd-uri create de altcineva si aplic pentru o functie de designer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.