Jump to content

B-Zone Battle - Cristina vs Macrou

Cristina
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Cristina
  • Numele celui provocat : @,
  • Tema luptei : pAzhkQu.jpg
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ): 400x200
  • Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispozitie ca cel care l-ai provocat sa isi definitiveze creatia] 24 h

Deși nu îmi place niciuna votez V1.

De ce? V1 are acel Pattern care strică calitatea pozei + că trebuia pus pe o opcaitate mai mică. Este făcut și puțin exces de blur. Îmi place font-ul principal dar cel secundar e nașpa. V2 are un border extrem de urât + watermark care nu are nici Drop Shadow. O altă greșeală la V2: Ai scris Ahri dar eu îl văd și pe Graves în poză, deși poza e mai clară ca V1, nu pot să votez V2 din cauza celor spuse mai sus.

Votez V1. Daca nu puneai patternu ala era mai bine. La v2 ai evidentiat putin culorile + bordura aia care da cam nasol. Ma asteptam la stocku ala sa va folositi de cele 2 culori (rosu si albastru).

Edited by Tovarasu Kenan

Votez V1, de ce? Chiar dacă nu există nimic deosebit în această lucrare, votez ce îi place ochiului ! :*

Edited by South Ming
ochiul nu are si el niste argumente?

Votez cu lucrarea 1.

Nici una din lucrari nu ma incanta, dar la prima totusi, s-a lucrat mai mult. Efectele au fost alese mai bine, pe cand la a doua, jale... Acel pattern trebuia sa-l pui doar pe fundal, nu si pe Ahri, sau cum o cheama, si ar fi mers alt font. Lucrarea a doua e saraca in effecte si acel border strica totul, parerea mea... Fie ca cea mai buna creatie sa castige, succes ambilor participanti.

Votez lucrarea cu numarul 2.

Desi cele doua texte nu sunt grupate perfect, arata mai bine decat prima lucrare. Textul ''b-zone.ro'' se putea aseza sub textul principal. Culorile nu au fost denaturate si lucrarea este placuta ochiului. Cat despre border, acesta putea sa lipseasca.

Edited by DanieI

Votez lucrarea 1, deoarece este mai in stilul "retro" ceea ce mie unul imi place.

Edited by South Ming
vot anulat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.