Jump to content

SOTW #60

Dani
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week number: 60.
  • Tema: League Of Legends (Jinx)
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 08.05.2015.
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #60", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ".

Castigatorul va primi 3€ pe clienti.b-zone.ro.

Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd.

Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

Render

LRyJXQx.png

Edited by DanieI

Votez lucrarea cu numarul 4, acel render multiplicat ca background e așezat foarte ok, efectele sunt bune, textul unul bunicel.. însă prea mult exposure și offset, restu era ok dacă era pus un gradient.

Mă bucur că am ce să jurizez și că exact cum am prevăzut, SOTW60 este unul frumos, așa că o să-mi exprim părerea despre fiecare lucrare.

-Lucrarea numărul 1 nu este o lucrare foarte bună datorită background-ului prost ales și datorită faptului că a inversat poziția renderului, ceea ce o exclude automat din calculele mele. Data viitoare alege alt background. Textul este cât de cât bun.

-Lucrarea numărul 2 este o lucrare care intră în calculele mele pentru alegerea câștigătorului deoarece a știut să poziționeze Render-ul foarte bine și l-a evidențiat foarte frumos printr-un Pattern. Textul pus pe Clipping Mask se potrivește lucrării, însă la textul secundar trebuia să alegi una din cele 3 variante, nu să le pui pe toate 3 deoarece a stricat puțin aspectul lucrării care la prima vedere pare foarte bună.

-Lucrarea numărul 3 nu a pus acel C4D Render în evidență datorită faptului că a blur pe background, deși putea să fie o lucrare bună ceea ce m-a făcut să o scot din calculele mele pentru votarea câsțigătorului este textul care nu mi se pare unul potrivit și pentru că Render-ul nu se vede în totalitate.

-Lucrarea numărul 4 este o lucrare care intră în calculele mele pentru alegerea câștigătorului. Îmi place că a știu să multiplice bine Render-ul și să-l așeze. Efectele sunt cât de cât bune, dar îți sugerez să lași acel Exposure, arată foarte urât. Un alt aspect urât este Gradient-ul de la textul principal care nu se potrivește cu lucrarea și Drop Shadow negru pe negru care a accentuat ''B-ZONE'' în așa mod încât să nu arate bine.

-Lucrarea numărul 5 a multiplicat Render-ul foarte prost, deși acesta este poziționat bine, față de alte lucrări care au Render parțial. Însă ceea ce mă face să o scot din calcule este textul care putea fi pus pe un Clipping Mask, părerea mea este că strică tot acel text pus pe Soft Light și efectul foarte Fade.

-Lucrarea numărul 6 este foarte slabă, în afară de alegerea unui Background și poziționarea unui Render nu văd nimic. Textul este fără Drop Shadow, o lucrare care trebuia lucrată intens înainte să fie trimisă la un astfel de concurs. Iese din calculele mele.

-Lucrarea numărul 7, are acel Border negru foarte mare și acel Background urât care mă face să o scot din calcule. Poziționarea Renderului este bună dar este pus acolo un Offset/Exposure pe Render ceea ce îl face foarte neclar. Font-ul și efectul folosit la textul principal ''B-ZONE'' este foarte urât, să zicem că la cel secundar mai merge efectul dar la cel principal e varză.

Se pare că în final am de ales între lucrarea 2 și lucrarea 4. Deși nu prea știu unde să fac diferența pentru că ambele Background-uri au fost bune, poziționarea render-ului la fel. Ceea ce m-a făcut să departajez lucrările a fost comparația între texte. Acel text pus pe Clipping Mask de la lucrarea 2 se potrivește cu renderul, însă textul secundar trebuia ales unul din acele 3 variante, dar la lucrarea 4, nici textul secundar nici cel principal cu acel gradient nu este cine știe ce, ceea ce m-a făcut să votez cu lucrarea 2. În opinia mea, cea mai bună lucrare este aceasta:

2yev5XH.png

Lucrarea 1 - render, background, text si cam atat.

Lucrarea 2 - e o lucrare reusita, muncita, doar ca dupa parerea mea este prea incarcata cu c4d-uri/texturi.

Lucrarea 3 - e o lucrare reusita, imi place incadrarea renderului, textul, c4d-ul blurat pe fundal.

Lucrarea 4 - e ok, dar mie unul nu-mi place cum a multiplicat renderul si l-a folosit drept background.

Lucrarea 5 - un c4d pe fundal pus aiurea si renderul multiplicat de prea multe ori si prost.

Lucrarea 6 - Background si render, slab.

Lucrarea 7 - Jalnica

Am sa votez intre lucrarea 2 si 3, ambele sunt foarte bune, insa votul meu va merge catre lucrarea numarul 3.

Votez lucrarea nr 3. Tin sa te contrazic Phax, c4d-u ala blurat da foarte bine pe stock, pentru ca il face sa iasa in evidenta. Chiar daca textul nu este reusit deloc, e aruncat pe lucrare si nici fontul nu este potrivit, este cea mai buna lucrare din editia asta (in opinia mea)

Lucrarea nr1 ...ai incercat tu ceva acolo da ai dat-o in bara cu contrastu, dar si cu stroke-u, pe astfel de lucrari ori pui stroke cu gradient de 1, ori faci frame de 10+ din stroke.

lucrarea nr 2 este stricata de acel pattern.

lucrarea nr 4- multe efecte, putine presetari, textul lasa de dorit, pacat de restul lucrarii.

lucrarea 5-6-7 ASA NU ! urmariti tutoriale, totusi felicitari...de incurajare.

Succes tuturor participantilor si va asteptam in numar cat mai mare si la urmatoarele editii

o editie foarte slaba a acestui concurs. ideea cu renderul nu a fost una foarte buna, multi nestiind sa lucreze cu rendere. daca stau sa critic fiecare lucrare o sa imi ia o vesnicie, votul meu merge catre lucrarea numarul 3, nu e o lucrare stralucita insa spre deosebire de celelalte se vede ca a stiut sa imbine toate cerinte intr-un mod mai placut decat celelalte.

Votez aceasta lucrare:
2yev5XH.png
-- Este cea mai complex lucrata dintre toate imaginile, textul este mult mai deosebit decat la celelalte, stockurile de pe fundal se imbina perfect.

Castigatorul SOTW #60 este @Kama cu lucrarea a 3-a.

Felicitari tuturor participantilor, ne vedem la urmatoarea editie!

*Sa-mi dai PM cu mailul de pe clienti.b-zone.ro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.