Jump to content

Problema GTA V

Recommended Posts

Nume: Zsombi333
Ce problema ai?: Nu imi merge GTA V, imi da aceasta eroare cand doresc sa intru in joc
O scurta descriere a situatiei: Nush ce are, am incercat tot si ala sa inchid diplayul, etc, si PC-ul este capabil, ss mai jos.
Screenshot:
http://imgur.com/a/mmiYwsi video https://www.youtube.com/watch?v=OHv24vFp0IY&feature=youtu.be
Alte precizari: Va rog sa ma ajutati, radu dau si TW-ul daca ma poti ajuta.

Windows 8 nu este recomandat pentru gaming în primul rând.

În al doilea, probabil ai descărcat o versiune greșită.

Nu e nici o versiune gresita, deoarece la uni playeri ii merge, iar la alti nu ii merge. ! Si i-am vazut la multi ca ii merge gta V pe winows 8.1 ! Daca zice Radu ca ar merge pe windows 7, eu mi-l pun.

Edited by Z S O M B I 3 3 3

De cat sa induci lumea in eroare, mai bine taci, cu recomandarile tale despre gayming. Windows 8/8.1 functioneaza ca 7 in jocuri.

da win 8 e facut special pentru notepad si redtube. nu e pt gaming.

e chiar foarte bun pentru gaming, eu joc fara probleme gta v

deci, pe scurt, nu te-ar ajuta la prea multe daca ai pune windows 7 pe 64 bits

intr-adevar, e facut pentru gaming dar in cazul jocului GTA 5 nu te ajuta cu nimic, aici e vorba de D3D.

D3D = direct 3d, deobicei se instaleaza deodata cu directx, ai ultimul directx ?

daca da, intra in start => run - dxdiag si cauta undeva la display daca tin bine minte ( in caz ca nu e acolo cauti prin toate tab-urile ) Direct 3D acceleration, nu ar trebui sa fie disabled dar in caz ca e pune-l pe enabled, dupa care testeaza-l, daca cumva nu merge inseamna ca trebuie sa cauti un D3D separat

Ma, xp gheiming edishan, Win8 are kernel mai optimizat => e chiar mai bun in gheiming decat 7

Cat despre topic, cumpara-l si va merge.

@,Uita-te la status update-ul meu, din intamplare, si asta cu problema e poponar. Astia dau de probleme si fara sa le caute :))

Pentru asta ai report, AJUTATIMA CU EROAREA, NU CU HOMOSEXUALI !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.