Jump to content

Problema hud

seage

Recommended Posts

Model pentru întrebări:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Mi-am descarcat de pe net un hud, found si minimap patrat. Uitati cum imi arata.(ma refer la pumn si la mini map)
Screenshot (în caz că este necesar):
http://imgur.com/Zdl3YOw

Alte precizări:Am cleo 4

#A Madalin

nu merge nici cu altul.

Voi incerca, dar pe youtube am intalnit mai multe tipuri de tutoriale cum sa bagi un mod. Imi poti zice tu acum pasii?

Eu doar copiam hud in moddels , e bine?

Trebuie să îi dai replace, când iei cu click-ul și bagi în models, îți apar mai multe chestii gen Copy sau Copy and Replace. Tu dai Copy and Replaces, pentru că e posibil să fi dat tu copy și acum stai cu 2 huduri, niciunul mergându-ți.

Trebuie să îi dai replace, când iei cu click-ul și bagi în models, îți apar mai multe chestii gen Copy sau Copy and Replace. Tu dai Copy and Replaces, pentru că e posibil să fi dat tu copy și acum stai cu 2 huduri, niciunul mergându-ți.

Realizezi ca nu pot exista 2 lucruri cu aceeasi denumire intr-un director, nu? Ori se inlocuieste, ori se redenumeste automat unul din ele, nu amandoua.

@,Pentru ca probabil avea si un script cleo/asi special acel hud care incarca anumite chestii din hud.txd si nu erau prezente. Daca pui 100 de huduri clasice si este incarcat doar unul, nu va fi nicio problema. La el e destul de clar ca nu a instalat nimic cum trebuie, probabil nici nu s-a obosit sa se uite peste instructiunille de instalare, sau poate ( desi sanse mici ), hudul pur si simplu nu e complet, ii lipsesc anumite texturi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.