RW Levi99 Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Buna, in primul rand nu stiu daca este bug sau voi ati facut-o asa. Deci, pentru a fi mai usor dau un exemplu: am patit de mai multe ori, fac o aplicatie la ceva (clan sau factiune) si intervine ceva si trebuie sa ma ridic de la PC, las acolo aplicatia iar cand revin o termin, insa cand dau "Trimite" atunci imi cere sa ma loghez apoi trebuie sa scriu iar aplicatia. Deci, ar fi mult mai bine daca ati face ceva sa nu mai ceara logarea decat daca parasesti site-ul. E foarte enervant acest lucru si cred ca nu sunt singurul care a patit acest lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
friezakinght Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 E un timer care termina automat sesiunea in care esti logat pentru a preveni manipularea conturilor de catre alte persoane in afara de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 În primul rând trebuie să respecți modelul de postare de aici și nu, nu este un bug. Cum a spus și @friezakinght nu ești singurul care pățești asta dar depinde că dacă pleci 5minute nu cred că vei păți așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.