Jump to content

[Creatii].aNM~gFx~

THESIGN.
 Share

Recommended Posts

Arata bine, +-urile sunt super. Insa c4d-ul de pe tipa e f nasol. Nu arata bine deloc.

Si textul e prea mare si neintegrat, iar bara aia strica.

Totul super, pana la c4d si text. In rest, felicitari.

oTo,rares...Daca chiar aveti o parere de zis spunetim ce as putea sa mai fac sau ce am pus gresit,ca daca imi raspunzi asa la fiecare cerere nu iese nimica intelegi|? X(

ok deci hai sa-ti explic.. m-am uitat la prima pagina de creati si m-am lamurit cu niveulul tau

ce faci gresit : nu incadrezi bine c4durile

sfat: incearca sa te folosesti de smudge tool,sa pui c4durile/texturile (la layer style),fontul sa-l faci cu clipping mask.. si.. cam atata :)

noroc

Eh....rares...

Faza e ca nu prea folosesc c4d-uri...si sa iti mai spun ceva...nu se da cu smudge pe c4d-uri...si stiu si eu ce trebuie sa fac cu ele pe ce sa le setez.

Tu invata sa lucrezi mai bn,si cand vei fi mai bun decat mine atuncea sa mai vorbim.

Eh....rares...

Faza e ca nu prea folosesc c4d-uri...si sa iti mai spun ceva...nu se da cu smudge pe c4d-uri...si stiu si eu ce trebuie sa fac cu ele pe ce sa le setez.

Tu invata sa lucrezi mai bn,si cand vei fi mai bun decat mine atuncea sa mai vorbim.

Lucreaza mai bine rares decat tine,pareea mea,oricum imi plac si ale tale ,bafta in continuare!

vedeti voi cum faceti cu +1 aiurea.

destul de dragutza dar ti-am mai spus, textul ala puteai sa il lucrezi, si incearca si alte efecte, numai + incontinuu. SUcces

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.