Jump to content

Event Run&Win

Schultz
 Share

Recommended Posts

Nick:TGX

Level:10

Factiune: Civil

Nick:TGX

Level:10

Faciune:Civil

Donatie:100.000 [as da mai mult dar nu am]

Avem voie să ucidem ceilalţi concurenţi?:) Să le distrugem maşinile sau alte chestii de genu?

nu,nu aveti voie

o nesimtire de nemaivazut ala razvan sau acre a castigat o ia pe aratura ca fomistul eu merg tot pe sosea ca sa respect traseul si ajung akl cu chiu cu vai il sun cica a castigat ala deci o nesimtire ... p razvan nici nu lam vazut sa inoate sau sa faca ceva si am mai vazut cum a cazut un heli din aer ... din asta ce sa mai inteleg ? ca ala era in heli nu? bataie de joc asta nu e event pacat ca a fost frumos organizat si pe forum dar la capitolul fairplay la pamant .. ma rog trebuie sa mai fie si dinastia nu? cum am spus o sa fac un event asemenator cu rezultate foarte diferite. bft

Event over

Winer Razvan14

deci,din cauza ca ati fost foarte putini nu am tinut sa descalific pe nimeni,razvan a luato putin pe aratura,dar lam vazut si iam spus sa continue pe drum,asa a so facut,si in plus vam vazut pe toti cum o luati pe aratura,sa nu imi ziceti sa ati mers toti pe drum..

de inotat a inotat pt ca lam vazut eu cand a iesit din apa si a luat un sultan,care i la adus danu

normal ca o sa fiti invidiosi dar na..sper sa organizezi tu un event mai bun

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.