Jump to content

Recomandare PC

Recommended Posts

Nick:AIMBacca71

Buget:2500 lei

Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ):nici unu

Aveti nevoie de monitor?:Da

Aveti nevoie de periferice?:Nu

Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Gaming

Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?:Acum in vara

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Da

Alte precizari:Nu am

Ok, mă uit chiar acum.

Cam mic procesoru, i3, in banii astia cam iti iei teapa, era mai tare daca era macar un i5

N-ai bani de I5. I5-ul costa cu aproximativ 400 lei mai mult, iar placa video e mai importanta ca procesorul in jocuri, performanta e mult mai buna cu un I3 + gtx 960 fata de un I5 + gtx 750 de exemplu. Ti-ar putea intra I5 daca iei o placa de baza mai ieftina si mai bagi tu 300 lei. Dar tu aproape sigur n-o sa-l cumperi cat timp e promotia la garage cu sursa gratis, deci cam tot 400-450 lei ar mai trebui sa pui ca sa-ti iei I5 ( pt ca ar trebui sa dai bani si pe sursa, in wishlistul lui proof, sursa e gratis ).

Edited by RevirdDab

Hehe...eram sigur ca o sa spui de i5. Deci sa te lamuresc. i3-ul e egal cu un i5 deodata ce il pui in tandem cu un GPU decent. Daca pui un i3 cu ceva overkill (titan x exemplu), o sa apara bottleneck deoarece el e dual core. degeaba are el hyper threading.

mergi lejer pe i3, e bun. isi face treaba.

Eu am vrut sa imi iau urmatorul calculator: procesor I5 , 1 TB, 6 gb ram o sa ii mai adaug eu inca 6 gb ram. astea sunt doar caracteristicile

Iar placa video este integrata in procesor

Si dupa mintea mea placa video ar trebuii sa fie extrem de buna deoarece este integrata intr-un procesor foarte bun (I5)

Eu am vrut sa imi iau urmatorul calculator: procesor I5 , 1 TB, 6 gb ram o sa ii mai adaug eu inca 6 gb ram. astea sunt doar caracteristicile

Iar placa video este integrata in procesor

Si dupa mintea mea placa video ar trebuii sa fie extrem de buna deoarece este integrata intr-un procesor foarte bun (I5)

Fa asa, o sa vezi tu ce "buna" e integrata din i5 care nu duce nici macar gta sa la detalii maxime ( eu am i5 ).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.