Jump to content

Recomandare PC

Recommended Posts

@@AskewOne,Ultimul e mai bun, asta e clar. Insa e mai slab fata de ce ti-am oferit eu si proof.

Am vazut lista lui proof. Nu am inteles faza cu sursa. Si as vrea sa-mi spui de ce e mai buna lista voastra decat ultimul pc.

ultimul fara nici o discutie castiga din ce ai postat pana acuma

Multumesc. Edited by AskewOne

Am vazut lista lui proof. Nu am inteles faza cu sursa. Si as vrea sa-mi spui de ce e mai buna lista voastra decat ultimul pc.

Multumesc.

Sursa o primesti gratis la magazinul ala, e o promotie. Insa eu ti-am pus cu tot cu sursa deoarece poate nu cumperi de acolo sau nu prinzi oferta. Iar wishlistul meu/a lui proof e mai bun deoarece are o placa video si un procesor superioare.

Sursa o primesti gratis la magazinul ala, e o promotie. Insa eu ti-am pus cu tot cu sursa deoarece poate nu cumperi de acolo sau nu prinzi oferta. Iar wishlistul meu/a lui proof e mai bun deoarece are o placa video si un procesor superioare.

Dupa tine, daca wishlist-ul ar fi gata ansamblat, la ce pret s-ar ajunge (o idee/parere)?

Edited by AskewOne

Nu, nu la asta ma refeream. Ma refeream la pc-ul in sine sa fie prezentat de ei in lista de produse, care sa contina componentele respective din wishlist-ul dat de tine.

Inca ceva, eu nu reusesc sa gasesc promotia aceea cu sursa, daca m-ai putea ajuta.

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1206684/pc-ul asta ramane. amin.

pune produsele in cos si vezi ca apare mai jos sursa cadou.

pc-ul asta e foarte foarte bun. gata, nu mai fa comparatii. mai tarziu vei pune un SSD si inca un stick de ram. atat. bafta

imi poti da PM daca nu stii cum se asambleaza un pc. te pot ajuta.

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1206684/pc-ul asta ramane. amin.

pune produsele in cos si vezi ca apare mai jos sursa cadou.

pc-ul asta e foarte foarte bun. gata, nu mai fa comparatii. mai tarziu vei pune un SSD si inca un stick de ram. atat. bafta

imi poti da PM daca nu stii cum se asambleaza un pc. te pot ajuta.

Dvd writter-ul este impreuna cu un alt produs din lista, sau?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.