Jump to content

[B-Zone TV] ~ The Race // Cursa

MaDoXxX TV
 Share

Recommended Posts

camcorder.png

Titlul clipului: The race sau Cursa, cum vreti sa o luati voi.

Gen: Masculin, glumesc. Este actiune !!
Data: 20.05.2015
Scurta prezentare: Intr-o seara, oamenii pasionatii de masini s-au strans sub autostrada orasului Los Santos pentru curse illegale. Dar aceasta cursa nu a iesit cum au vrut ei, 2 dintre acestia au sfarsit tragic, sfarsit care era aranjat de rivalii sai. Doar 2 au ajuns la Finish, unul dintre ei rasturnandu-se. Doar 1 din acestia au reusit sa scape si de politie, care i-au surprins circuland illegal pe sosele. Inspirata este din filmul Fast & Furios 2 cu sunete si din Fast & Furios 1 si Fast & Furios 2. Nu este foarte reusit, nu m-am concentrat pe sunetele masinilor, m-am grabit, m-am enervat pe serverul asta care atunci cand eu ca director de movie am /npc 1, spre exemplu si alt director de movie da /npc 1, AL MEU DISPARE si a trebuit sa fac SCENA de inceput si sfarsit cu oamenii de pe margine de vreo 5 ORI.... In loc sa termin in 1 zi maxim 2, filmul, l-am terminat in 5 zile si in a 6-a am terminat de editat...

Prin urmare, accept orice comentariu bun sau rau din partea voastra. Daca va place, puteti oricand sa dati +1, nu va cade mana, puteti oricand sa dati like si un share "sa rada si prieceni vostrii".

VIZIONARE PLACUTA !!
Link:

Dai vina pe server, dar cand ai filmat cu 20 de boti ti-a placut. Probabil uiti ce dificil era inainte sa coordonezi 5-6 oameni fara sa fuga ca oile pe toata mapa si sa inteleaga ce vrei tu sa faci, mai gandeste-te.

Ca sa aduc si argumente cu privire la clipul tau, nu mi se pare asa nereusit cum ii spui tu. Tot ce trebuia sa faci era sa pui alta piesa (asta are o calitate cam slaba) si sa filmezi de jos, de la inaltimea masinilor/oamenilor, nu de sus asa cum ai facut acum si iesea un clip decent.

@,Incearca sa intercalezi clipurile pt jumate de secunda, asa vei avea o tranzitie mai smooth, sau chiar in unele momente, nu pune nicio tranzitie. Iar daca e actiune, muzica de pe fundal trebuie sa se auda foarte incet, in prim-plan sa fie efectele sonore. Gasesti in libraria YouTube cateva interesante. Si la final, nu mai pune efecte pe text inutile, un text alb cu umbra bine facuta si o animatie de fade-in si fade-out ar arata mult mai bine.

Uite un exemplu cu un clip de-al meu cu clipurile intercalate, ca sa vezi cum arata tranzitia asa:

Edited by RevirdDab

@@Andrei 13 VIP, mersi.

@@Adi007, mersi si am dat vina pe server de nervi.. Este foarte folositor, dar chiar ma enervau acele faze... Ma enervez foarte repede.. :| Sorry
Voi tine cont de ce mi-ai spus.

@, de ce sa nu folosesc npc 1.. :O Muschii mei vor, ai tai ? :> :P

@@RevirdDab, mersi frumos, voi tine cont.

O intrebare, mai nou lucrez cu sony vegas si de aceea nu prea stiu asa multe, ai putea sa-mi spui cum pot face sa mearga totul mai rapid, adica foarte rapid cum ai tu in video.. Slow am invatat de pe YT, la un tutorial, tin pe ctrl si trag de clip, dar invers nu stiu... :|

Prin "Incearca sa intercalezi clipurile pt jumate de secunda, asa vei avea o tranzitie mai smooth" te referi la asta, nu ?

http://i.imgur.com/8DRDEw6.png

Edited by rTn MaDoXxX

@,Sa-l dai mai rapid faci la fel, doar ca nu tragi spre dreapta sa-l maresti, tragi spre stanga. Sau daca vrei foarte mult, dai la durata clipului cate secunde sa tina. Oricum, in clipul meu, am micsorat durata lor foarte putin ( le-am facut mai rapide ), ca sa para totul asa rapid am folosit niste cheaturi care fac timpul si traficul foarte rapide. Si da, la genul ala de tranzitie ma refer.

Asta da video... bravo! Felicitari pentru munca depusa, le meriti din plin! Stiu cat de mult timp iti ia sa editezi si toate cele, dar nu ar strica sa faci un scurt-metraj pe tema asta, lumea curselor de strada fara reguli, cu masinile tunate ilegal. Macar de vreo 10-15 minute! Asa.. sa ne alimentezi noua pofta, si nu numai! :D

Edited by BS AlexDOUD eS

@@RevirdDab, mersi mult, apreciez ajutorul dat.

@, mersi, eh.. Mai trebuie sa vedem si d'astea ;) Mersi pentru +1 :D

@, mersi. O sa incerc sa fac, doar ca in acele 10 - 15 minute banuiesc ca lumea se va plictisi.. :D Desigur, daca ar fii ceva captivant, poate nu :D Mersi pentru +1

@, mersi sef, mersi frumos :D Voi tine cont pe viitor in legatura cu alegerea piesei.

@@South Zhao, mersi, mersi si pentru +1. Ma fratelo = you :*

Edited by rTn MaDoXxX

@, mersi frumos :D

@@Str1Razvan, mersi frumos :D Te tzuc

@, thanks man boy ;):*

@, mersi frumos :D

@, Ba cel mai atre film ! Nu am vazut unul mai reusit ca asta .

@@Adi007, Asai ca iti este putin ciuda ? :)) Deci asta chiar e video frumos , care MadoXxX a muncit mult la el si tu nu sti sa ii respecti munca . :-q

@, mersi frumos de apreciere.

Totodata vreau sa spun ceva... Nu-l judec pe adi pentru ce a spus mai sus, chiar sunt bucuros ca are cine sa-mi dea sfaturi, la fel si BadDriver adica RevirdDab scris invers.. Am multe de invatat de la ei si m-ar bucura sa ma invete si mai multe pentru ca ei, dupa parerea mea, sunt profesionisti...

Am avut niste confilcte cu adi, incepute de mine si facute la nervi, insa nu mai imi sustin ideile de atunci fata de el. Este un baiat de treaba cred, nu l-am cunoscut asa bine si cand nu cunosti pe cineva bine nu-l poti judeca, exact ca acel proverb: ,,nu judeca o carte dupa coperta".

@, Si eu unul am multe de invatat de la tine , ai talent de rupi in Sony Vegas si PhotoShop nici nu stiu de unde iti vin undele idei :)) si ChiorulDeLaBraila este genial . Apropo in caz ca nu ma cunosti sunt DanielApostol2003 :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.