Jump to content

Runda eliminatorie - sezonul 28

F4L AlexM
 Share

Recommended Posts

Gb8u6kv.png

RUNDA ELIMINATORIE

ATENTIE - Sunt notate 'Summoner's name'

http://challonge.com/LoLbzse28

- Meciurile se joacă în sistem BO1 ( Best of one )
- Datele de contact le găsiți aici
- În acest topic se postează doar rezultatele. Pentru reclamații click aici.
- Citiți regulamentul înainte de a incepe un meci!
- Meciurile se pot juca până pe 29.5.2014 / 22:00

On 5/24/2015 at 11:03 AM, Necomercial said:

Zerglineg vs qpsokey

Winner : Zerglineg / Vad ca nu ma cunoaste dar am discutat cu el prin PM, dovezi : http://imgur.com/a/UcKHT(vad ca isi vinde si contul, o fi altcineva pe el cred...)

Eu eram la magazin și vorbeai cu fratemiu, eu îi dictam la telefon. Nu mai fă pe nevinovatul

On 5/24/2015 at 1:06 PM, A Madalin said:

Eu eram la magazin și vorbeai cu fratemiu, eu îi dictam la telefon. Nu mai fă pe nevinovatul

PAI SI DC DRACU NU PUTEAI SA ZICa frateteu ca era el pe cont.. tot fac eu fac pe nevinovatul? PUTEA DRACU SA zica ca era el ...

Vad ca la status aveai ca iti vinzi codul, de unde dracu sa stiu ca era frateteu pe cont sau ca era altcineva pe contul tau? Ai zis ca nu ma cunosti prima oara, asa ca nu mai joc meciul cu tine....bafta.

Raspunsul la reclamatia ta....

Ti-am adus dovezi clar ca nu ma cunosti si dupa aia zici peste 2-3 ore ca ma cunosti...asa ca pa.

On 5/26/2015 at 12:25 PM, Necomercial said:

PAI SI DC DRACU NU PUTEAI SA ZICa frateteu ca era el pe cont.. tot fac eu fac pe nevinovatul? PUTEA DRACU SA zica ca era el ...

Vad ca la status aveai ca iti vinzi codul, de unde dracu sa stiu ca era frateteu pe cont sau ca era altcineva pe contul tau? Ai zis ca nu ma cunosti prima oara, asa ca nu mai joc meciul cu tine....bafta.

Ti-am adus dovezi clar ca nu ma cunosti si dupa aia zici peste 2-3 ore ca ma cunosti...asa ca pa.

Care 3-4 ore dacă am vorbit pe PM înainte? Am voie să am câte conturi vrea mușchiul meu, ăla e contu mic. Nu îmi ceri mie explicații. Treci și joacă și lasă figurile.

On 5/26/2015 at 12:25 PM, Necomercial said:

n1yKrVe.jpg

Edited by sNaKs2000

CappaLini vs J1impan

Winner: J1impan - Click

PS : Am pus toate pozele prin care sa demonstrez ca meciul s-a jucat iar el a dat leave dupa ce eu aveam 2-0 eram cat pe ce sa-i dau 3-0 si a dat el un suicide sub tureta mea , de care zice ca este ilegal ,dar eu ma indoiesc de asta... App , nu cred ca ai ceva de reprosat la cate dovezi am , daca ai vreo idee de rejucare , te anunt de pe acum , asa ceva nu se va intampla .

On 6/9/2015 at 4:54 PM, Z o R n e T said:

CappaLini vs J1impan

Winner: J1impan - Click

PS : Am pus toate pozele prin care sa demonstrez ca meciul s-a jucat iar el a dat leave dupa ce eu aveam 2-0 eram cat pe ce sa-i dau 3-0 si a dat el un suicide sub tureta mea , de care zice ca este ilegal ,dar eu ma indoiesc de asta... App , nu cred ca ai ceva de reprosat la cate dovezi am , daca ai vreo idee de rejucare , te anunt de pe acum , asa ceva nu se va intampla .

Felicitări! Am părăsit meciul în momentul în care nu mai avea rost să joc şi era clar că tu vei fii câştigătorul. Nu ştiu de ce ''plângi'' atâta, am discutat şi pe chat-ul din joc şi acolo ţi-ai recunoscut greşeala dar observ că nu ţi-ai editat post-ul. Mă rog, mult succes în continuare!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.