SenzatioNS Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Sunt frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffry Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 GG pt eforturiile depuse.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iMadaliN Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Blurul face tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage2k Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Imi place cum lucrezi, felicitari, continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage2k Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Imi place cum lucrezi, felicitari, continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kama Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Wow dintr-o dată îmi apreciați munca, nu am mai postat aici de luni bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin Bradea Satana Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Fain, place la mine lucrari ce tu faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kama Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 @, du-te la baie, uită-te în oglindă și folosește mâna dreaptă și la altceva (să-ți dai o palmă poate). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin Bradea Satana Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 @@Kama, Imi pare rau sa te dezamagesc, dar am prietena si sunt si stangaci, daca tu faci bataturi in palma de la atata **** nu-i indruma si pe altii sa faca ce faci tu. Esti cam trist, se observa prin comentariul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kama Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 (edited) @, atunci trage-ți o palmă cu mâna stângă, ai nevoie de instrucțiuni? Dacă tu te-ai gândit la aia, nu e vina mea că ai o minte bolnavă. Îmi spui tu mie că sunt trist prin comentariul meu? Adică vrei să spui că tu, prin post-ul ăla îmi spui mie că îmi apreciezi munca când eu nu am mai postat de câteva luni bune? Uită-te la tine agramatule, scrii același comentariu în fiecare topic, pun pariu că habar nu ai ce creații am. Zboară de aici, să nu te mai prind că postezi. Edited February 14, 2016 by Kama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin Bradea Satana Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 (edited) @@Kama, Nu inteleg cum de ai primit tu helper cu o asemenea atitudine, probabil a facut Kelton o greseala, sa revenim la subiect; Si am zis ca iti apreciez munca, ce conteaza de cand nu ai mai postat creatii ? Tu gandesti putin ? Nici nu stii cum sa te exprimi, nu-mi mai da mention ca n-am chef sa-ti vad suferintele tale. Repet probabil a facut Kelton o greseala de ti-a dat tie Helper. Edited February 14, 2016 by OConner Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW ALECS Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Sunt frumoase, felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dion ibe Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Perfect one thanks for sharing ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdeLiNoX ADEVARAT Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Sunt frumoase. Felicitari pt munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blep Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Nu s-au mai postat creatii de peste 14 zile.Topic Closed. Daca vrei unlock trimite PM unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts