Jump to content

Problema samp

South Alin

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: cand intru in samp mi se face ecranul alb apoi ma baga in SanAndreas.Am sanandreasu pe Cd original adica cumparat
Screenshot (în caz că este necesar):...

Alte precizări:Ajutatima va rog

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: cand intru in samp mi se face ecranul alb apoi ma baga in SanAndreas.Am sanandreasu pe Cd original adica cumparat

Screenshot (în caz că este necesar):...

Alte precizări:Ajutatima va rog

Reinstalează GTA San Andreas şi San Andreas Multiplayer şi revino cu un răspuns.

cum pot sa imi deblochez contul de samp ca miam uitat pinul cel vechi si nustiu ce sa fac va rog ajutatima

Nu răspundem de conturi sparte, pierderi de bunuri, pierderea adresei de mail a contului, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului.

Reinstalează GTA San Andreas şi San Andreas Multiplayer şi revino cu un răspuns.

Nu răspundem de conturi sparte, pierderi de bunuri, pierderea adresei de mail a contului, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului.

Tot asa imi face

șterge din my documents tot ce ai de la san andreas, apoi instalează samp si GTA.

în mod normal de la samp face așa și se rezolvă printr-o reinstalare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.