South Alin Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: cand intru in samp mi se face ecranul alb apoi ma baga in SanAndreas.Am sanandreasu pe Cd original adica cumparatScreenshot (în caz că este necesar):... Alte precizări:Ajutatima va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
seage Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Reinstaleaza windows-ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Ia unu de pe net și vezi dacă mai face așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manea george Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 cum pot sa imi deblochez contul de samp ca miam uitat pinul cel vechi si nustiu ce sa fac va rog ajutatima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: cand intru in samp mi se face ecranul alb apoi ma baga in SanAndreas.Am sanandreasu pe Cd original adica cumparat Screenshot (în caz că este necesar):... Alte precizări:Ajutatima va rog Reinstalează GTA San Andreas şi San Andreas Multiplayer şi revino cu un răspuns. cum pot sa imi deblochez contul de samp ca miam uitat pinul cel vechi si nustiu ce sa fac va rog ajutatima Nu răspundem de conturi sparte, pierderi de bunuri, pierderea adresei de mail a contului, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Reinstalează GTA San Andreas şi San Andreas Multiplayer şi revino cu un răspuns. Nu răspundem de conturi sparte, pierderi de bunuri, pierderea adresei de mail a contului, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului. Tot asa imi face Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDREI ZIS SI BANUL RAMANE Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Problema cred ca este de la samp.dll asa mi-a facut si mie probabil nu ai samp.dll pentru SAMP 0.3.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h i e f Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 șterge din my documents tot ce ai de la san andreas, apoi instalează samp si GTA. în mod normal de la samp face așa și se rezolvă printr-o reinstalare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am schimbat contul Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Incearca sa reinstalezi GTA-ul dar mai intai asigurate ca nu mai ai nici un fisier de la samp sau GTA in PC, daca asta nu merge refa-ti Windows-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Cred ca trebuie sa imi rebag Window-sul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 @, ai rezolvat problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.