Jump to content

Hold Her Hand | Tine-o de mana [RO/ENGLISH]

NEDE
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Hold Her Hand
Gen: Actiune, Drama
Data: Finalizat pe 30.05.2015
Scurta prezentare: Primul meu clip cu final fericit :) Este povestea unui simplu om. Vede o femeie bătută în stradă și lăsându-și iubita acolo s-a dus să o ajute. A descoperit ca era o capcana iar iubita sa a fost rapid.
Link:

https://www.youtube.com/watch?v=oTaLa11U8y8

Edited by Detective Gabi

Minutul 5.54. Se uia cineva pe camera bla bla. Vreau sa stiu, cum pot pune si eu chestie d-aia rosi sau cum e la camerele de filmat, cu REC si d-astea, intelegi tu. Daca mi-ai putea raspunde ti-as fii recunoscator, daca nu o sa-ti fac post

- Cauta pe internet ,,camera rec png". Ai doua video track-uri. Pe cel de deasupra pui imaginea cu camera rec, avand fundalul transparent, iar pe cel de sub pui clipul, astfel imaginea o sa fie pusa peste videoclip cu fundalul transparent, fundalul fiind chiar clipul.

Cautand mai bine am realizat ca puteam pune ceva mult mai calitativ ca fiind cadru, dar am luat prima imagine de pe acolo. Uite un buna, mai buna ca a mea :)

104453rmpgivr17vuufgq1.png

Edited by Detective Gabi

@, mersi frumos. Am inteles eu, vezi ca imaginea nu merge, cea din spoiler, dar m-am prins oricum.

- Mersi! Cred ca vreo 3 zile... Bine, cu cateva ore de munca in fiecare zi. Ultima zi am stat vreo 4 ore cred.

- Mersi

Va invit sa vizionati si celalalte clipuri si daca vreti sa va si abonati :)

@ChronL - Mersi. Printre critici au fost si regizori mai buni, admini, cu niste argumente foarte bune, asa ca am decis sa renunt la Paradoxal Life, insa urmatorul proiect este chiar incheierea sa. Probabil va dura mai mult...

@ChronL - Mersi. Printre critici au fost si regizori mai buni, admini, cu niste argumente foarte bune, asa ca am decis sa renunt la Paradoxal Life, insa urmatorul proiect este chiar incheierea sa. Probabil va dura mai mult...

Astept sfarsitul de la Paradoxal Life. Sunt un mare fan al filmelor cu criminalisti/politisti. Bafta in continuare!

Vad ca progresezi doar ca mai ai ceva de lucrat la coloana sonora, nu mai incerca sa mai filmezi la first person daca intelegi, cum a fost la prima faza, daca e o faza intensa sau ceva filmeaza cu camera ca si cum ar fi privirea personajului si ar iesi mult mai bine.

Eu te felicit pentru munca depusa.

Si pe viitor poti face si cu voci, stiu ca mi-ai mai zis ca nu ai cum, dar poti odata sa incerci, ar fi mult mai interesant, cred ca stii cum.

- Ce-are coloana sonora? :)) Melodiile sunt potrivite pentru fiecare scena, in clipurile viitoare o sa incerc pe cat se poate sa ma folosesc de stilul first person, chiar am ceva in minte. Mersi frumos.

*Urmatorul clip va veni cel mai probabil peste o saptamana au doua, voi lucra mai mult la el, e mai special :D

Ma refer sa nu mai pui melodii cantate cu voce, de aceea se numeste "coloana sonora" daca e o faza intensa nu pui o manea cantata de Salam, pui o melodie necantata decat cu instrumente, o sa vezi ca o sa fie mai bine, ia exemplul unui film din viata reala, a mai multor nu doar unul, sa imi zici cand la un film horror sau la un film de actiune canta cineva :))

Eu iti dau sfaturi care te ajuta, imi place sa vad ca mai face cineva filme de genul acesta, munceste mai mult la un film ca tot va fi urmarit de lume, nu te grabi, gaseste o poveste mai interesanta, pune niste moduri pe masini si pe skinuri, asa prinde mult mai bine.

Si inca ceva, animurile conteaza enorm sa stii.

Edited by xPrimaL

- Intr-un film fara voci, cum sunt ale mele, vocea cantaretului exprima vocea interioara a personajelor, parerea mea :) Cand si daca o sa fac unul cu voce a personajelor, voi pune instrumentale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.