Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vand cont ROCKSTAR cu GTA V.

VAMPIRe

Recommended Posts

• Numele produsului: Cont rockstar care contine GTA V.

• Model: GTA V.

Starea produsului: NOU.

Detalii despre produs: -

Preţ: 125 lei paysafe sau 35 euro client.

Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Cont CS GO + diferenta.

Metoda de plată: Euro client & paysafe.

Imagini: eOkEIPH.png

Alte precizări:

@,Putache, ti-am oferit prima oara 120 lei paypal, dupa ti-am zis 120 paysafe, insa uitasem ca nu se poate decat cu 2 de 50 si unul de 25 iar dupa ti-am oferit 125 lei. Insa n-am de gand sa dau eu banii primul, mai ales ca afacerea este cu un copil de 13 ani.

@, Eu spun sa-l pastrezi te mai joci, deoarece nu ti-l va cumpara nimeni sa lasam asta la o parte si daca e sa vorbim in PM, daca doresti PM si-ti dau cont de steam cu CSGO.

Fara suparare, dar chiar nu ti-am cerut parerea. Am zis ca nu vreau, salut.

@, Eu spun sa-l pastrezi te mai joci, deoarece nu ti-l va cumpara nimeni sa lasam asta la o parte si daca e sa vorbim in PM, daca doresti PM si-ti dau cont de steam cu CSGO.

Pretul cerut e destul de bun, desigur ca dinastia ca tine care nu-si permit ceva mai mult de CSGO nu cumpara.

@, :))) pe bune? vorbea ala cu amd si cu monitor patrat nu? saracule

lol ce bolovan esti, poate ma lamuresti si pe mine ce legatura are amd cu cele discutate in acest topic? Cat despre monitoare patrate, cred ca erau la moda acum 15 ani. Esi ca internet explorer, ramas in urma.

@, la următoarea abatere de genul, primeşti interdicţie temporară în această secţiune şi voi cere sancţionarea ta pe forum.

@, topic closed, abţine-te de la astfell de comentarii publice. Fă-le în privat dacă nu poţi fără ele.

Nu-ţi mai deschide alt topic câteva zile.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.