Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Problema GTA V

VAMPIRe
 Share

Recommended Posts

Si n-ai incercat sa faci ce zice acolo, adica sa intrii in safe mode?

P.S.: Tinand cont ca tu ai 3dmgame.dll si .txt pe desktop, nu prea cred ca e cumparat.

Edited by RevirdDab

salut, incearca urmatoarele lucruri :

du-te unde e instalat, fa un shortcut la GTAVLauncher oriunde dar nu acolo, de preferat pe desktop.

dupa care mergi unde ai pus shortcut-ul, click dreapta pe el => proprietati => target

ca exemplu iti dau : "H:\the_witcher_3_wild_hunt\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\x64\witcher3.exe" ( stiu ca nu e de la gta 5 dar asta l-am gasit pe desktop-ul meu si era mai rapid ) iar dupa ultima parte si anume .exe lasi un spatiu liber si pui "-verify" dai apply si ok si gata

deci intr-un final ar trebui sa iti arate ceva de genul "H:\the_witcher_3_wild_hunt\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\x64\witcher3.exe" "-verify"

logic, nu cu the witcher ci cu gta 5

succes !

@@RevirdDab, alea is file de la un gta 5 piratat care a uitat sa le stearga. Am fost si eu in pc lui cu TW sa il ajut cu eroarea asta dar nu i-am dat de cap absolut deloc.

@@Radu, i-am facut prin tw deja faza cu "-verify", si fix aceeasi eroare da...

Am vazut ca nu este singurul care are problema asta, mii de persoane care au GTA 5 cumparat si instalat in PC de vreo 2-3 saptamani nu s-au jucat deloc pentru ca le da fix aceeasi eroare, si cei de la Rockstar nu vin cu rezolvarea... cat sa mai aiba rabdare oamenii ca deja se face o luna.

EDIT: Am gasit ceva. Tutorialul e in special ptr. procesoare Intel si placi video AMD, cum are si el. S-ar putea ca acest fix sa ii dea de cap problemei.

Edited by BS AlexDOUD eS

A avut versiunea 3DM inainte sa il cumpere, crack-ul de la 3DM modifica registrii de la social club, chiar daca l-ai dezinstalat, acei registrii inca raman modificati, deci posibil sa fie de asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.