VAMPIRe Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Salut. Ieri mi-am cumparat GTA V, iar, cand intru, imi apare asta, chiar nu stiu ce are. http://imgur.com/tYYZFxcDe la componente nu cred ca este, Intel Core i7 2630QM, 8 gb RAM si placa video AMD Radeon HD 6770M 1gb DDR5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 (edited) Si n-ai incercat sa faci ce zice acolo, adica sa intrii in safe mode? P.S.: Tinand cont ca tu ai 3dmgame.dll si .txt pe desktop, nu prea cred ca e cumparat. Edited June 4, 2015 by RevirdDab Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAMPIRe Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 @@RevirdDab, nu se intampla nimic daca intru la safe mode, imi apare tot asta. PS: http://imgur.com/tzckVJ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 salut, incearca urmatoarele lucruri : du-te unde e instalat, fa un shortcut la GTAVLauncher oriunde dar nu acolo, de preferat pe desktop. dupa care mergi unde ai pus shortcut-ul, click dreapta pe el => proprietati => target ca exemplu iti dau : "H:\the_witcher_3_wild_hunt\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\x64\witcher3.exe" ( stiu ca nu e de la gta 5 dar asta l-am gasit pe desktop-ul meu si era mai rapid ) iar dupa ultima parte si anume .exe lasi un spatiu liber si pui "-verify" dai apply si ok si gata deci intr-un final ar trebui sa iti arate ceva de genul "H:\the_witcher_3_wild_hunt\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\x64\witcher3.exe" "-verify" logic, nu cu the witcher ci cu gta 5 succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 (edited) @@RevirdDab, alea is file de la un gta 5 piratat care a uitat sa le stearga. Am fost si eu in pc lui cu TW sa il ajut cu eroarea asta dar nu i-am dat de cap absolut deloc. @@Radu, i-am facut prin tw deja faza cu "-verify", si fix aceeasi eroare da... Am vazut ca nu este singurul care are problema asta, mii de persoane care au GTA 5 cumparat si instalat in PC de vreo 2-3 saptamani nu s-au jucat deloc pentru ca le da fix aceeasi eroare, si cei de la Rockstar nu vin cu rezolvarea... cat sa mai aiba rabdare oamenii ca deja se face o luna. EDIT: Am gasit ceva. Tutorialul e in special ptr. procesoare Intel si placi video AMD, cum are si el. S-ar putea ca acest fix sa ii dea de cap problemei. Edited June 5, 2015 by BS AlexDOUD eS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 A avut versiunea 3DM inainte sa il cumpere, crack-ul de la 3DM modifica registrii de la social club, chiar daca l-ai dezinstalat, acei registrii inca raman modificati, deci posibil sa fie de asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 TC vechime +1 saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts