stefmeister Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Nume: KaddylackCe problema ai?: Imi apare pe desktop albastru cu un scris alb si apoi se restarteazaO scurta descriere a situatiei: Pai ma joc samp si dintr-o data se blocheaza imi apare desktopul albastru si se restarteaza si nus de ce. Screenshot: Poza nu e a mea e de pe net dar am pus sa va faceti o idee despre ce e vorba http://www.paginata.com/paginata/wp-content/uploads/2009/11/articol145.jpgAlte precizari: Am windows 7, cine ma ajuta dau +1, multumesc. Edited June 6, 2015 by Kaddylack Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Nume: Kaddylack Ce problema ai?: Imi apare pe desktop albastru cu un scris alb si apoi se restarteaza O scurta descriere a situatiei: Pai ma joc samp si dintr-o data se blocheaza imi apare desktopul albastru si se restarteaza si nus de ce. Screenshot: Poza nu e a mea e de pe net dar am pus sa va faceti o idee despre ce e vorba http://www.paginata.com/paginata/wp-content/uploads/2009/11/articol145.jpg Alte precizari: Am windows 8, cine ma ajuta dau +1, multumesc. problema care zici u ca o ai...poate sa fie de la hdd,rami sau placa video...fiecare are o anumita eroare...fara o poza a erorii tale nu putem decat sa incercam sa le eliminam pe rand....dar mai intai...de cat timp ai windowsul?? de cand iti face asa(si daca ai facut cv sau s-a intamplat cv inainte sa iti apara problema asta) asa sa incercam sa le eliminam....cand te joci, inainte sa iti dea bluescreen(asa se numeste tipul de eroare) cum iti sta beculetul de la hdd?ramane aprins constant sau palpaie? daca ai 2sau mai multe placute de rami...incearca sa le scoti pe rand si sa vezi daca iti mai face asa...daca ai numai 1placuta incearca sa iti faci rost de una din alta parte si sa vezi daca iti mai face asa.... Edited June 6, 2015 by break Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 @@Kaddylack,Fiecare ecran albastru difera, nu toate au aceeasi eroare. Fa o poza la ecranul tau albastru, aia a ta e degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Nume: Kaddylack Ce problema ai?: Imi apare pe desktop albastru cu un scris alb si apoi se restarteaza O scurta descriere a situatiei: Pai ma joc samp si dintr-o data se blocheaza imi apare desktopul albastru si se restarteaza si nus de ce. Screenshot: Poza nu e a mea e de pe net dar am pus sa va faceti o idee despre ce e vorba http://www.paginata.com/paginata/wp-content/uploads/2009/11/articol145.jpg Alte precizari: Am windows 8, cine ma ajuta dau +1, multumesc. imi cer scz ca revin cu un post....dar mi-a mai venit o idee...vad ca ai win 8...incearca sa iti bagi 8.1 ca ala iti zice eroarea dupa restart... si @RavirdDab de multe ori ls bluescreen nu prea apuci sa ii faci poza...pt ca dureaza mai putin de o secunda...de aceea am incercat sa ii ofer niste rezolvari...daca vroiai sa adaugi cv pe langa ce am zus eu si nu sa repeti ce am zis si sa mai adaugi sa faca o poza la bluescreen care de multe ori se face foarte greu,puteai sa ii zici sa incerce cu win 8.1 ca ala afiseaza dupa restart motivul bluescreenului.. Edited June 6, 2015 by break Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Am sa incerc sa fac ss la bluescreen si o sa revin cu ea...la bec nu m-am uitat dar o sa ma uit... windowsul il am de cam 1 an si ceva uneori mi se blocheaza samp cand intru intr-un interior al casei sau ies sau cand il scot de pe bara ca sa ma joc RevirdDabCrezi ca daca puteam sa fac ss nu faceam sau cum? nici sa citesc nu apuc... pana scot eu telefonu se si aprinde pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 @@break, Eu nu prea citesc ce spui tu pentru ca spui prostii de multe ori. De exemplu, acum te dai vrajitoarea cu globu' de cristal si incerci sa ghicesti ce eroare are omul. N-ar fi mai cu cap sa depisteze eroarea si dupa sa incerce solutii decat sa munceasca ca boul? @@Kaddylack, Poti face calculatorul sa nu se mai restarteze, iar logo-urile de la bluescreen-uri sunt salvate. Cel mai usor, asa: http://www.makeuseof.com/tag/windows-8-crashing-easily-troubleshoot-blue-screen-issues/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 @@break, Eu nu prea citesc ce spui tu pentru ca spui prostii de multe ori. De exemplu, acum te dai vrajitoarea cu globu' de cristal si incerci sa ghicesti ce eroare are omul. N-ar fi mai cu cap sa depisteze eroarea si dupa sa incerce solutii decat sa munceasca ca boul? @@Kaddylack, Poti face calculatorul sa nu se mai restarteze, iar logo-urile de la bluescreen-uri sunt salvate. Cel mai usor, asa: http://www.makeuseof.com/tag/windows-8-crashing-easily-troubleshoot-blue-screen-issues/ nu e locul si nicii momentul sa ma cert cu tine dintrun nimic...nu numai cu mine ai facut asa cam cu toata lumea care raspunde in zona it(aici ma uit mai des si am vaz ca raspunzi). daca te crezi asa mare as dc raspunzi cam cu aceleasi chestii care raspund si cei dinaintea ta? si...de multe ori cand raspundeai de la tine erai pe langa subiect cu mult ... on topic: incearca una din variantele date de mine sau de ravirddab:-?? daca reusesti sa afli de la ce iti da eroarea posteazo si vom incerca sa te ajutam.... si incearca si cu win 8.1 sa vezi ce iti da(daca vrei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 mai sunt probleme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharkBlack Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Multumesc ,am rezolvat si eu problema cu ajutorul vostru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 TC vechime + 1 saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts