Jump to content

B-Zone TV - News Reporters Presentation

Sebs
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: News Reporters Presentation
Gen: Prezentare.
Data: 06.08.2015
Scurta prezentare: Prezentarea factiunii News Reporters, trecand prin toate stadiile.
Link:

Vizionare placuta, sper sa va placa!

Edited by Coko IN PERSOANA nWo

Asa mai bine ;)

Decat cel anterios este un oarecum progres.

Eu zic ca intr-o prezentare / trailer sa nu scrii atat pe parcursul acesteia, dupa parerea mea nu prea da bine.

Este numai si numai parerea mea.

Ti-am dat +1, gg ;)

Asa mai bine ;)

Decat cel anterios este un oarecum progres.

Eu zic ca intr-o prezentare / trailer sa nu scrii atat pe parcursul acesteia, dupa parerea mea nu prea da bine.

Este numai si numai parerea mea.

Ti-am dat +1, gg ;)

Multumesc frumos! Am retinut, apreciez! :)

A ieșit bine, mai ales că ești la început. Mă surprinzi plăcut. Singurul aspect este, doar, repet, doar după părerea mea că ai cam luat puțin ideea de la clipul meu Police Depts., dar repet iarăși, doar eu consider asta.

Va multumesc frumos tuturor!

, nu am copiat absolut nimic de nicaieri... Pura coincidenta. Stii cum se spune, mintile geniale gandesc la fel. Cred ca un trailer nu ar prea putea avea o forma diferita... In fine, am sa-ti caut videoclipul si am sa ma uit atent. Mersi frumos, apreciez!

Nu uitati de http://forum.b-zone.ro/topic/275437-b-zone-tv-razbunarea-trecutului-revenge-of-the-past/

Puteti lasa si acolo un comentariu cu o idee, ceva... Pentru a-mi lucra tehnicile. :)

In aceste zile ma voi apuca de inca un film, ceva mai special... as putea spune.

Salutare. Este o prezentare placuta dar (parerea mea) ar trebui sa te lucrezi mai mult la detalii si o sa iti iasa mai bine. Succes in continuare! +

Mersi, apreciez!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.