Jump to content

Preview - Acer Aspire E1-572G

Recommended Posts

Salutare tuturor, astazi m-am decis sa va prezint Laptopul care il am si eu, acesta este Acer Aspire E1-572G. El este de fapt un Notebook, dar foarte bun si pentru Gaming!

Incepem prin detaliile lui:

PROCESOR SI CHIPSET:

Acest laptop are un procesor bunicel, care este Intel Core i5-4200U 1.6 GHz Dual-Core. Eu il am cu Boost pana la 2.3 GHz, dar nu toate sunt la fel: unele au 1.6 GHz, unele 2.3, unele 2.6. Depinde de unde il luati. Acest procesor are 4GB RAM DDR3L SDRAM, si il puteti marii pana la 8GB.

STOCARE:

Capacitatea Hard Drive-ului este de 750 GB de tip ATA.

AFISAJ SI GRAFICA:

Dimensiunea ecranului este de 39.6 cm (15.6"), care este LCD culori TFT matrice activa, modul ecranului este HD, este LED, are o rezolutie 1366x768. Placa video este AMD Radeon HD 8750M/8670M 2GB/1GB.

RETEA SI COMUNICARE:

LAN Wireless Standard IEEE 802.11b/g/n

Tehnologie Ethernet Gigabit Ethernet

DISPOZITIVE INCORPORATE:

Camera Web Da

Microfon Da

Cititor de amprente Nu

PORTURI/INTERFETE:

HDMI Da

Numar de porturi USB 2.0 2

Numar de porturi USB 3.0 1

Numar total de porturi 3

VGA Da

Retea (RJ-45) Da

SOFTWARE

Sistem de operare Linpus Linux (puteti folosi si Windows, va recomand Windows 8.1)

DISPOZITIVE DE INTRODUCERE

Tip dispozitiv de indicare TouchPad

Tastatura Da

INFORMATII DESPRE BATERIE

Bateria are 4 celule, compozitia chimica este Litiu lon (Li-lon), 2500 mAh capacitate, timpul maxim de functionare este de 4 ore. Puterea maxima de alimentare este de 65 W.

CARACTERISTICI FIZICE

Laptopul are o inaltime de 25.3mm, o latime de 381.6mm, o adancime de 256 mm, si o greutate de aproximativ 2.35 kg.

Pe eMAG pretul este de 2100 lei, dar acum este redus la 1990 lei.

Poza Laptop: E1-572P_E1-532P_black_non_glare_sku-main

Toate detaliile Laptopului le gasiti dand click aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.